Del

Clarion Hotel Energy

Clarion Hotel Energy

2014 åbnede dørene til det største hotel i Stavanger - Clarion Hotel Energy. Hotellet ligger i udkanten af byen i ormådet Forum ved Madla.
Hotellet byder velkommen til Kitchen & Table Restaurant og bar med en god atomosfære og har desuden bydelens eneste udeservering.

Hotellet

Restaurant Kitchen & Table med inspireation fra Manhattan og mesterkokken Marcus Samuelsson der har sammensat menuen med smag fra New York kombineret med lokale råvarer. Restaurant Kitchen & Table er et helt unikt samlingspunkt både for hotelgæster og byens befolkning.
Parkering - P-hus ca. 200 m. fra hotellet. Afgift NOK pr. døgn kr. 100, billet kan købes i receptionen. Prisændring kan forekomme.

I alt 400 værelser. Alle med TV, el-kedel, te & kaffe. Minibar strygejern, hårtørrer og gratis Wi-Fi.
Standard dobbeltværelse - Maks 2 personer: 180 cm bred dobbeltseng eller 2 enkeltsenge.
Familieværelse Maks 4 personer: Dobbeltseng + 2 ekstra senge, nogen med sofgruppe.

Stavanger

I oliehovedstaden Stavanger oplever du både vestlandsnatur når det er bedst, gammel maritim historie og en livlig charmerende havneby, med snævre gader og gamle træhus. Det gamle Stavanger består af 173 hvide træhuse, havneområdet med restauranter, barer langs vandet og de hyggeligste små gader med pastelfarvede skilte. Bydelen har flere gallerier og håndværksudsalg.


Preikestolen

Lysefjorden ligger kun en kort sejltur fra Stavanger og her er især Preikestolen, et af højdepunkterne. Preikestolen - en smuk og spændende naturoplevelser for store og små.