Del
 • Scandic Valdres - Fagernes

  Scandic Valdres ligger i Fagernes by. Omgivet af smuk natur og rolige omgivelser. 50 m fra hotellet ligger Fanes strand. På hotellet er der swimmingpool og motionsrum. 

  Læs mere
 • Kviknes Hotel - Balestrand

  Kviknes Hotel, har mange og lange traditioner, helt tilbage til 1877. Hotellet er en i dag et moderne hotel med sjæl og atmosfære. Beliggende inde i en fjordarm af Sognefjorden, omgivet at smukke fjelde og fjord.  Hotellet har gennem flere generationser samlet en imponerende mængde kunstværker og klenodier, dette giver hotellet en speciel stil. 

  Læs mere
 • Comfort Hotel Florø

  Moderne og urbant indrettet hotel med gode værelser og flot design beliggende i Norges vestligste by. Hotellet har egen restaurant og bar samt en døgnåben Lobbyshop.  

  Læs mere
 • Thon Hotel Fosnavåg

  Thon Hotel Fosnavåg er et nyt og moderne konferencehotel med 115 værelser. Hyggelig beliggenhed direkte på kajen i Fosnavåg. Hotellet har egen restaurant med fantastisk udsigt over havet, om sommeren mulighed for udendørs siddepladser.

  Læs mere
 • Scandic Seilet - Molde

  Bo centralt med panoramaoversigt over Romsdalfjeldene og fjorden. Hotellet ligger flot og roligt med kort afstand til centrum. Fra både værelserne og restauranten er der en fantastisk udsigt. Hotellet ligger tæt på alt, du behøver, og byen har flere kulturelle attraktioner som Molde Jazz og Bjørnsonhuset, der ligger i samme bygning som hotellet.

  Læs mere
 • Thon Hotel Surnadal

  Thon Hotel Surnadal ligger i centrum af Surnadal på Nordmøre. Med Trollheimen på den ene side og den 190 km lange vandresti Fjordruta på den anden, er stedet perfekt for  udendørs oplevelser og aktiviteter. 

  Læs mere
 • Scandic Victoria Lillehammer

  Scandic Victoria Lillehammer ligger centralt placeret på Storgata, Lillehammers populære gågade, og er det perfekte udgangspunkt for de mange aktiviteter, Lillehammer har at byde på. Hotellet blev bygget i 1872, og gennemgik en totalrenovering i 2019.

  Læs mere