Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Norge i en nøddeskal fra Oslo

I denne turen har vi pakket 3 hotelovernatninger på valgt hotel, flyrejse Kbh – Oslo, Bergen – Kbh med SAS eller Norwegian, heldagsturen Norge i en nøddeskal. Turen kan forlænges og der kan laves ekstra overnatninger undervejs. Rejsen starter med en overnatning i Norges hovedstad Oslo, fortsætter med verdens smukkeste togrejse, nyde et skønt fjordcruise og afsluttes med 2 overnatinger i Bergen, byen med de mange farverige huse, med fjeldene som baghave og Atlanterhavet som forhave.

OSLO - EN HYGGELIG STORBY

Oslo emmer af International storbystemning, samtidig som den har norsk lune og familievenlig atmosfære. Byen ligger smukt bredt ud langs Oslo Fjord og Oslomarkas flotte natur. Byen syder af atmosfære med hyggelige små sidegader, sjove og skæve kroge, dejlige cafeér lige ned til havnekanten og hovedgader der bugner af shoppingmuligheder, restauranter og et væld af kulturelle seværdigheder. Gå på opdagelse i den store gågade Karl Johan, og nyd stemningen af et hektisk storbyliv.
Tag på rundvisning i Operahuset, der et af byens mest populære turistattraktioner eller tag "trikken" op til Holmekollen skihop, en fantastisk togtur.

NORGE I EN NØDDESKAL

Denne storslåede rejse fra Oslo via Myrdal, Flåm og Gudvangen bringer dig til Bergen. Turens varighed er ca. 14 timer.

Tog Oslo – Myrdal Gå ombord i Bergensbanen og nyd turen på 4,5 timer der fører dig gennem flot fjeldterræn til Gol og Geilo, op Hallingdal, langs den imponerende gletsjer Hardangerjøkulen mod Finse, Norges højest beliggende togstation på 1.222 moh. Herfra vælger mange at cykle eller gå den berømte Rallarvegen, en anlægsvej oprindelig etableret i forbindelse med bygningnen af Bergensbanen 1895/i majestætisk natur. Fra Finse går turene videre til Myrdal, hvor man skifter til Flåmsbanen, en betagende flot togrejse.

Tog Myrdal – Flåm Den 20 km lange jernbanestrækning fra Myrdal til Flåm er mange gange udråbt til at være en af verdens smukkeste. Her føres du gennem fabelagtig natur med panoramaudsigt til de vildeste fjordlanskaber i verden.

Fjord cruise Flåm – Gudvangen Først på en af Europas smalleste fjorde, den 17 km lange dramatiske Nærøyfjorden, der er omkranset af høje fjelde og er på UNESCO´s verdensarvliste. Dernæst den fantastiske Aurlandsfjorden som er en fjordarm til Sognefjorden, hvor fjordcruiset slutter i den lille bygd Flåm inderst inde i Aurlandsfjorden.

Bus Gudvangen – Voss Fra Gudvangen stiger i ombord i bussen som fører dig gennem charmerende små bygder og landskab. I juni-august kører bussen ned af de stejles hårnålesving ved Stalheimskleiva. Når bussen ankommer til Voss, fortsætter turen med tog til Bergen.

Tog Voss- Bergen  En togtur på en times tid med Bergensbanen.

BERGEN

Bergen by er fuld af liv og aktiviteter for enhver smag uanset om man er til historie, kultur, shopping, hyggelige caféer og restauranter.

Bryggen ved havnen huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger bygget i Hansa-stilen tilbage fra 1700-tallet. Her ligger også nogle af byens bedste restauranter. Den populære restaurant Bryggeloftet & Stuerne fra 1910 byder på traditionelle norske vildt- og fiskeretter med lokale råvarer.

Fisketorvet lige ved siden af Bryggen summer af liv fra de mange besøgende og den nye Torghallen på kajen huser turistkontoret som gerne hjælper med alt fra bykort, koncertbilletter eller alle slags gode råd om hvad man skal tage sig til ved sit besøg i byen.

På en tur rundt i de omkringliggende stræder og gader finder man trendy butikker med både tøj og brugskunst. Bergen Storcenter, Kløverhuset og Galleriet på Torgallmeningen torv/gågade er indkøbscentre med masser af butikker for de som har lyst til lidt shopping.

For de kultur- og historie interesserede, har Bergen et særdeles mangfoldigt udvalg af museer. Blandt de mest kendte kan nævnes Edward Grieg-, Søfart- og Fiskerimuseet.

Derudover har byen også stort udvalg af kunstmuseer og flere med helt unikke kunstudstillinger af kendte nationale og internationale kunstnere.

Fløibanen, en af byens mest populær turistattraktion, er en sporvogns kabelbane til Fløyen 320 moh. Fløibanen starter midt i centrum og på ganske kort tid har man tilbagelagt en højdeforskel på ca. 300 meter og oppe fra Fløyen, har man en helt fantastisk udsigt over byen, fjorden og fjeldene. Herfra er der også flere vandrestier for de vandreglade.