Del

Thon Hotel Orion

Thon Hotel Orion 

Thon Hotel Orion ligger centralt ved Bryggen i Bergen. Hele hotellet er renoveret i 2016. Her bor du smart og enkelt og har restauranter, shopping og Bergen´s byliv inden for kort afstand. Hotellet ligger lige ved Bryggen havnefront, der huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger, der er bygget i Hansa-stilen fra 1700-tallet. her ligger også nogle af byens bedste restauranter.

Hotellet

I spisesalen serveres der hver dag en sund og varieret morgenmadsbuffet med kolde og varme retter, frisk frugt, og et udvalg økologiske produkter. Du kan nyde en kop gratis kaffe eller te døgnet rundt, mens du slapper af i den fælles pejsestue. Der er ingen restaurant på hotellet, men du kan købe øl, vin og snacks i receptionen.

Gratis aftensmad
Den lille kaffeloungen er åben fra kl 10.00 til 21.00. hvor du har adgang til gratis kaffe, te, frugt og noget sødt. Fra kl 18.00 - 21.00 serveres der suppe & brød, pållæg og frugt.

Thon Hotel Bergen Brygge er et certificeret miljøvenligt hotel. Afstande: flybus 200 m, togstation 1 km. Bergen Lufthavn 20 km. Parkering mod afgift.

229 værelser dobbelt- / enkelt- eller superiorværelser. Pæne og enkle og for dig der blot ønsker en seng at sove i. Alle med gratis Wi-Fi, TV, skrivebord og eget badeværelse med hårtørrer.