Del

Fretheim Hotel - Flåm

Det historiske Fretheim Hotel ligger lige der, hvor Flåmsbanen ender og Sognefjorden går i land. Oplevelserne står i kø i denne del af Norge. Cykelture på Rallarvegen, padle på Aurlandsfjorden, ture i Aurlandsdalen og Flåmsdalen eller Fjordcruise på Nærøyfjorden, som står på UINESCO Verdensarvsliste, er blot nogen af aktiviteterne. Fretheim Hotel har mange og lange traditioner, helt tilbage til 1870. Hotellet er en flot hvid træbygning med 122 forskellige værelser, hvoraf 17 af værelserne ligger i den historiske del af hotellet. Uanset, om man bor i den nye afdeling eller den historiske del som er bygget 1850-1970, har alle flot udsigt mod fjord og/eller fjeld. De fleste værelser er uden tæpper.

På Hotellet: stemningsfuldt Sivlebibliotek, kaffebar, lobbybar, udendørs servering i den fantastiske have. Restaurant hvor der serveres "kortrejst mad", altså lokale råvarer fra de mange gårde omkring, og maden tilberedes på både traditionel og nytænkende vis. Det smager at være gæst på Fretheim Hotel!

Standardværelserne ligger på bagsiden af hotellet, med udsigt mod turstier og fjeld. De har ingen balkon, men nogle har en markterrasse. To twin senge og kombineret badekar med bruser.
Værelser med fjordudsigt, ligger på 1. + 2. sal. Alle med balkon og fjordudsigt. To twin senge og kombineret badekar med brusebad.
De 17 historiske værelser er beliggende i den ældste del af hotellet. Alle værelser har forskellige størrelse og forskellige farver. Fælles for disse værelser er vakre antikke møbler og en historisk atmosfære. Badekåbe og tøfler er inkl. på disse værelser.