Del

Flåmsbrygga Hotell

Flåmsbrygga Hotell fra 2008, er et hotel med eget bryggeri, beliggende kun få skridt fra Flåmsbanen og kajen. Hotellet er et lille og intimt hotel med en moderne, men traditionel stil med norsk træ, drivtømmer, sten og glas. Hotelområdet består af restaurant, café og bryggeripub, og er omkranset af mægtige fjelde, have, strand og bådliv. Bryggeriet har for øvrigt vundet flere priser og ølet er i verdens klasse.

Om sommeren er der populært med cykling på Rallarvegen, vandreture i Aurlandsdalen og ture med Flåmsbanen. Der er flere flotte udsynspunkte i nærheden, bl.a. Stegastein og Undredal.

Hotelværelserne har en rustik stil med varme farver og moderne design.

Standard værelserne er på 18 m² og har 2 senge eller en dobbeltseng, bord og 2 lenestole. Badeværelse med bruser/wc og hårtørrer. Værelset byder på TV, elkedel, kaffe-/the faciliteter samt gratis Wi-Fi.

Der findes også opgraderede værelser mod tillæg,- dette er hjørneværelser med dobbel balkon.

Familieværelser / Suites er 27 m² og beliggende på 1.sal- med balkon. Adskilt soveværelse med dobbeltseng, og opholdstue med dobbelt sovesofa og 1 ekstra seng. Elkedel, køleskab, bruser/wc, hårtørrer, TV samt gratis Wi-Fi.

Mad og drikke - Flåmstova Restaurant er har en varm atmosfære og serverer morgenmad, frokostbuffet med et stort udvalg samt en velsmagende a la carte menu til aftens.

Cafe Furukroa er et populært sted for tilrejsende frokostgæster. Mange vælger også at nyde en kop kaffe, is  og vafler på terrassen.

Ægir BryggeriPub er en af de største turistattraktioner i Flåm. Her serveres øl i verdensklasse og dejlig mad hele året.