Del

Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotel Grand Central fra 2012 er et moderne designhotel med historie og med en unik beliggenhed på hovedbanegården i Oslo. Hotellet er beliggende i en flot renoveret bygning på hovedbanegården Oslo Sentralstasjon fra 1854.

Hotellet ligger i et meget populært område med yrende liv. Trods den centrale beliggenhed, er der stille på værelset da alle værelser er lydisolerede.  De hyggelige standard værelserne er 16-20 m2. Der er dobbeltseng (160cm) eller 2 enkle senge, og der er god størrelse på badeværelset. Alle standardværelser har også en 40” fladskærms tv. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet. Værelserne har forskellig inretning og atmosfære, og mange værelser vender ud mod Jernbanetorget, Operahuset eller Oslofjorden.

Superior værelserne er 20-28 m2 og der er plads til en ekstra seng. Værelserne har unik indretning med en spændende møblering som kan give en fornemmelse af et studioværelse i New York.

I loungen byder hotellet på gratis kaffe og the mens du kan slappe af med behagelig musik i baggrunden.

Restaurant -  hotellets restaurant Bella Bambina har en luksuriøs morgenmadsbuffet. Her kan du også nyde italienske delikatesser til frokost eller aftens.