Del
 • Thon Hotel Terminus

  Thon Hotel Terminus ligger midt i bykernen, lige ved Oslo City, Oslo Spektrum og Oslo central station. Til alle Oslos seværdigheder er der blot en kort gåtur ellers findes transport lige udenfor hotellet. Den populære shoppinggade Karl Johans Gate er blot 3 minutters gange fra hotellet.    

  Læs mere
 • Scandic Oslo City

  Hyggeligt hotel med dejlig morgenmadsbuffet, centralt beliggende ved hovedbanegården og få minutters gange til shoppingcenter Oslo City, hovedgaden Karl Johans gate og Operahuset. Sporvognen bringer jer nemt til seværdigheder som Vigelandsparken og Holmenkollen. 

  Læs mere
 • Thon Hotel Opera

  Meget behageligt hotel beliggende centralt i Oslo, lige ved Operahuset. Hotellet har 480 værelser, alle med gratis WiFi. Her finder man en overdådig og lækker morgenmadsbuffet og restauranten byder på flot udsigt udover Bjørvika. Flytoget og anden offentlig transport er få skridt væk.   

  Læs mere
 • Scandic Byporten Oslo

  Scandic Byporten Oslo Et af Oslos mest centralt beliggende hoteller. Hotellet ligger i samme bygning som Byporten Shopping og transportmuligheder lige udenfor hoteldøren. Kort gåafstand til alle Oslo seværdigheder med Karl Johans gate, urbane Grünerløkka og Operaen.

  Læs mere
 • Comfort Hotel Grand Central

  Comfort Hotel Grand Central ligger midt i hjertet af Oslo, kun et minut fra Karl Johans gate, på hovedbanegården Oslo Sentralstasjon. Et hotel for dig som vil bo i umiddelbar nærhed til alt, hvad byen har at byde på. Hotellet har en moderne indretning og spændende kunst.

  Læs mere
 • Fretheim Hotel - Flåm

  Fretheim Hotel har mange og lange traditioner, helt tilbage til 1870. Hotellet er en flot hvid træbygning med 122 forskellige værelser, beliggende helt inderst i en fjordarm af Sognefjorden. Den nyeste delen av hotellet blev bygget i år 2000 og har en glasfacade. I den historiske delen findes selve sjælen i Fretheim Hotel.

  Læs mere
 • Flåmsbrygga Hotell - Flåm

  Flåmsbrygga Hotell er et hotel med eget prisvinnende ølbryggeri, beliggende centralt ved fjorden og Flåmsbanen. Hotellet er lille og intimt, og indretningen er rustik og moderne. Hyggelige værelser med balkon og udsigt over fjorden.

  Læs mere
 • Heimly Pensjonat - Flåm

  Heimly Pensjonat er en hyggelig kro med værelser af enkel standard. Beliggenheden er storslagen ved Aurlandsfjorden, omkranset af mægtige fjelde. På kroen er der en fællesstue med tv. Morgen- og aftensmad serveres i spisesalen hvor man samtidig kan nyde udsigten udover fjorden. 

  Læs mere
 • Thon Hotel Orion

  Thon Hotel Orion ligger centralt ved Bryggen i Bergen. Hele hotellet er renoveret i 2016. Her bor du smart og enkelt og har restauranter, shopping og Bergen´s byliv inden for kort afstand. Hotellet ligger lige ved Bryggen havnefront, der huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger, der er bygget i Hansa-stilen fra 1700-tallet. her ligger også nogle af byens bedste restauranter.

  Læs mere
 • Clarion Hotel Admiral

  Dejligt hotel ved havnen i de gamle og ærværdige pakhuse fra 1904, der bød sine første gæster velkommen i 1987. Beliggende i hjertet af Bergen med en betagende udsigt over indsejlingen til Vågen, Bryggen, Fløyen og Torget. Der skabes en skøn maritim atmosfære med havet på tre sider, mens hotellets interiør er stilfuld og moderne.

  Læs mere
 • Scandic Torget Bergen

  Hotel Scandic Torget ligger ved Bergens havn og er kun en kort gåtur fra alle Bergens mest berømte attraktioner. Fra hotel Scandic Torget har du let adgang til dem alle! Gå ikke glip af et besøg på Bryggen og dens historiske hanseatiske bygninger. Når du er i Bergen, kan du også tage en tur med Flåmsbanen, som kører forbi slugter, vandfald, floder og den smukke natur omkring Bergen.

  Læs mere
 • Scandic Neptun

  Scandic Neptun Centralt og kun to minutter fra pladsen Torgallmenningen i Bergen. Hotellet ligger inden for gåafstand af populære attraktioner som f.eks. Bryggen og det hanseatiske område, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Hils på pingviner, sæler og fisk i Akvariet, eller tag en tur med den populære kabelbane Fløibanen.

  Læs mere
 • Grand Hotel Terminus

  Grand Hotel Terminus er et enestående klassisk hotel med en historie som ingen andre i Bergen. Grand Terminus ligger i et fredeligt men centralt område tæt på jernbanestationen, bygaragen og busholdepladser. Der er blot nogle minutters gang til byens mange attraktioner

  Læs mere