Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

 • Scandic Oslo City

  Hyggeligt hotel med dejlig morgenmadsbuffet, centralt beliggende ved hovedbanegården og få minutters gange til shoppingcenter Oslo City, hovedgaden Karl Johans gate og Operahuset. Sporvognen bringer jer nemt til seværdigheder som Vigelandsparken og Holmenkollen. 

  Læs mere
 • Thon Hotel Opera

  Meget behageligt hotel beliggende centralt i Oslo, lige ved Operahuset. Hotellet har 480 værelser, alle med gratis WiFi. Her finder man en overdådig og lækker morgenmadsbuffet og restauranten byder på flot udsigt udover Bjørvika. Flytoget og anden offentlig transport er få skridt væk.   

  Læs mere
 • Comfort Hotel Grand Central

  Comfort Hotel Grand Central ligger midt i hjertet af Oslo, kun et minut fra Karl Johans gate, på hovedbanegården Oslo Sentralstasjon. Et hotel for dig som vil bo i umiddelbar nærhed til alt, hvad byen har at byde på. Hotellet har en moderne indretning og spændende kunst.

  Læs mere
 • Fretheim Hotel - Flåm

  Fretheim Hotel har mange og lange traditioner, helt tilbage til 1870. Hotellet er en flot hvid træbygning med 122 forskellige værelser, beliggende helt inderst i en fjordarm af Sognefjorden. Den nyeste delen av hotellet blev bygget i år 2000 og har en glasfacade. I den historiske delen findes selve sjælen i Fretheim Hotel.

  Læs mere
 • Flåmsbrygga Hotell - Flåm

  Flåmsbrygga Hotell er et hotel med eget prisvinnende ølbryggeri, beliggende centralt ved fjorden og Flåmsbanen. Hotellet er lille og intimt, og indretningen er rustik og moderne. Hyggelige værelser med balkon og udsigt over fjorden.

  Læs mere
 • Heimly Pensjonat - Flåm

  Heimly Pensjonat er en hyggelig kro med værelser af enkel standard. Beliggenheden er storslagen ved Aurlandsfjorden, omkranset af mægtige fjelde. På kroen er der en fællesstue med tv. Morgen- og aftensmad serveres i spisesalen hvor man samtidig kan nyde udsigten udover fjorden. 

  Læs mere