Del

Thon Hotel Orion

Thon Hotel Orion 

Thon Hotel Orion ligger centralt ved Bryggen i Bergen. Hele hotellet er renoveret i 2016. Her bor du smart og enkelt og har restauranter, shopping og Bergen´s byliv inden for kort afstand. Hotellet ligger lige ved Bryggen havnefront, der huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger, der er bygget i Hansa-stilen fra 1700-tallet. her ligger også nogle af byens bedste restauranter.

Hotellet

I spisesalen serveres der hver dag en sund og varieret morgenmadsbuffet med kolde og varme retter, frisk frugt, og et udvalg økologiske produkter. Du kan nyde en kop gratis kaffe eller te døgnet rundt, mens du slapper af i den fælles pejsestue. Der er ingen restaurant på hotellet, men du kan købe øl, vin og snacks i receptionen.

Gratis aftensmad
Den lille kaffeloungen er åben fra kl 10.00 til 21.00. hvor du har adgang til gratis kaffe, te, frugt og noget sødt. Fra kl 18.00 - 21.00 serveres der suppe & brød, pållæg og frugt.

Thon Hotel Bergen Brygge er et certificeret miljøvenligt hotel. Afstande: flybus 200 m, togstation 1 km. Bergen Lufthavn 20 km. Parkering mod afgift.

229 værelser dobbelt- / enkelt- eller superiorværelser. Pæne og enkle og for dig der blot ønsker en seng at sove i. Alle med gratis Wi-Fi, TV, skrivebord og eget badeværelse med hårtørrer.

Bergen

Bergen beskrives ofte som indgangsporten til fjordriget og det med rette eftersom byen er omgivet af syv fjelde og nogle af verdens smukkeste fjorde. Et perfekt udgangspunkt for en byferie kombineret med fjeld- og fjordoplevelser.

Bergen by er fuld af liv og aktiviteter for enhver smag uanset om man er til historie, kultur, shopping, hyggelige caféer og restauranter.

Bryggen ved havnen huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger bygget i Hansa-stilen tilbage fra 1700-tallet. Her ligger også nogle af byens bedste restauranter. Den populære restaurant Bryggeloftet & Stuerne fra 1910 byder på traditionelle norske vildt- og fiskeretter med lokale råvarer.

Fisketorvet lige ved siden af Bryggen summer af liv fra de mange besøgende og den nye Torghall på kajen huser turistkontoret som gerne hjælper med alt fra bykort, koncertbilletter eller alle slags gode råd om hvad man skal tage sig til ved sit besøg i byen.

På en tur rundt i de omkringliggende stræder og gader finder man trendy butikker med både tøj og brugskunst. Bergen Storcenter, Kløverhuset og Galleriet på Torgallmeningen torv/gågade er indkøbscentre med masser af butikker for de som har lyst til lidt shopping.

Fløibanen, en af byens mest populær turistattraktion, er en sporvogns kabelbane til Fløyen 320 moh. Fløibanen starter midt i centrum og på ganske kort tid har man tilbagelagt en højdeforskel på ca. 300 meter og oppe fra Fløyen, har man en helt fantastisk udsigt over byen, fjorden og fjeldene. Herfra er der også flere vandrestier for de vandreglade.

For de kultur- og historie interesserede, har Bergen et særdeles mangfoldigt udvalg af museer. Blandt de mest kendte kan nævnes Edward Greigs-, Søfart- og Fiskerimuseet.

Derudover har byen også stort udvalg af kunstmuseer og flere med helt unikke kunstudstillinger af kendte nationale og internationale kunstnere.

Norge i en nøddeskal Bergen er som sagt et perfekt udgangspunkt til at besøge de omkringliggende fjelde og fjorde. En af de bedste måder at få alle oplevelser i én pakke er med "Norge i en nøddeskal" dagsturen.
Turens varighed er ca. 12 timer.