Del

Scandic Torget Bergen

Hotel Scandic Torget Bergen

Ligger ved Bergens havn og er kun en kort gåtur fra alle Bergens mest berømte attraktioner. I kulturbyen Bergen er der altid noget at udforske og fra hotel Scandic Torget har du let adgang til dem alle! Gå ikke glip af et besøg i Bryggen og dens historiske hanseatiske bygninger. Når du er i Bergen, kan du også tage en tur med Flåmsbanen, som kører forbi slugter, vandfald, floder og den smukke natur omkring Bergen.

Hotellet

På hotel Scandic Torget er der en fantastisk udsigt ud over Bergen fra både fra de komfortable værelser og fra restauranten. Der er gratis Wi-Fi overalt på hotellet, og der kan købes drikkevarer, snacks og små måltider i minibutikken, som er åben 24 timer i døgnet. Hotelbaren er kendt som Norges bedste bar på grund af udvalget af single malt whisky og bartenderens ekspertise. Forfatteren Gunnar Staalesens berømte hovedperson, Varg Veum, er en populær gæst på hotel Scandic Torget og dukker op i forskellige sammenhænge og kvarterer omkring hotellet. 

For børn
Altid noget sjovt at lave!  Her er der mulighed for at se film, spille computerspil, tegne, læse og hygge sig. Sjove aktiviteter, som du finder her: • Mobilt legerum • Velkomstgave • Tv-kanaler • Børnemenu i restauranten • Børnestole i restauranten • Buffet i restauranten • Filmtime

Standardværelser har alt, hvad du har brug for til en god nats søvn. Værelserne er mellem 14-18 kvm. Alle med eget badeværelse og er udstyret med TV med filmkanaler, Wi-Fi og en lænestol til at slappe af i. Plads til 1-2 personer.

Bergen

Bergen beskrives ofte som indgangsporten til fjordriget og det med rette eftersom byen er omgivet af syv fjelde og nogle af verdens smukkeste fjorde. Et perfekt udgangspunkt for en byferie kombineret med fjeld- og fjordoplevelser.

Bergen by er fuld af liv og aktiviteter for enhver smag uanset om man er til historie, kultur, shopping, hyggelige caféer og restauranter.

Bryggen ved havnen huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger bygget i Hansa-stilen tilbage fra 1700-tallet. Her ligger også nogle af byens bedste restauranter. Den populære restaurant Bryggeloftet & Stuerne fra 1910 byder på traditionelle norske vildt- og fiskeretter med lokale råvarer.

Fisketorvet lige ved siden af Bryggen summer af liv fra de mange besøgende og den nye Torghall på kajen huser turistkontoret som gerne hjælper med alt fra bykort, koncertbilletter eller alle slags gode råd om hvad man skal tage sig til ved sit besøg i byen.

På en tur rundt i de omkringliggende stræder og gader finder man trendy butikker med både tøj og brugskunst. Bergen Storcenter, Kløverhuset og Galleriet på Torgallmenningen torv/gågade er indkøbscentre med masser af butikker for de som har lyst til lidt shopping.

Fløibanen, en af byens mest populær turistattraktion, er en sporvogns kabelbane til Fløyen 320 moh. Fløibanen starter midt i centrum og på ganske kort tid har man tilbagelagt en højdeforskel på ca. 300 meter og oppe fra Fløyen, har man en helt fantastisk udsigt over byen, fjorden og fjeldene. Herfra er der også flere vandrestier for de vandreglade.

For de kultur- og historie interesserede, har Bergen et særdeles mangfoldigt udvalg af museer. Blandt de mest kendte kan nævnes Edvard Griegs Museum Troldhaugen, Søfart- og Fiskerimuseer.

Derudover har byen også stort udvalg af kunstmuseer og flere med helt unikke kunstudstillinger af kendte nationale og internationale kunstnere.

Norge i en nøddeskal Bergen er som sagt et perfekt udgangspunkt til at besøge de omkringliggende fjelde og fjorde. En af de bedste måder at få alle oplevelser i én pakke er med "Norge i en nøddeskal" dagsturen.
Turens varighed er ca. 12 timer.