Del

Scandic Hotel Neptun

Scandic Neptun

Centralt og kun to minutter fra pladsen Torgallmenningen. Hotellet ligger inden for gåafstand af populære attraktioner som f.eks. Bryggen og det hanseatiske område, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Hils på pingviner, sæler og fisk i Akvariet, eller tag en tur med den populære kabelbane Fløibanen.

Hotellet

Spis dig mæt i en af hotellets restauranter med omhyggeligt tilberedte retter. Pascal Mat & Vin, en uformel og europæisk inspireret bistro på gadeniveau. Her har du god udsigt over Bergens gadeliv, mens du nyder en udsøgt frokostmenu i dagstimerne eller vores spændende à la carte menu i aftenstimerne.
Ludvig Vin & Champagnebar, en klassiker blandt byen barer, opkaldt efter kunstneren Ludvig Eikaas, hvis kunst pryder væggene.
Entré et naturligt mødested før eller efter et show på en af Bergens mange kulturscener. Et teaterinspireret miljø skaber en dejlig stemning, og menuen er tilpasset dem, som blot er ude efter et hurtigt måltid.

Hotellet har 270 værelser. Gratis Wi-Fi over det hele. Parkering mod betaling.
Standardværelser har alt, hvad du har brug for til en god nats søvn. Værelserne er mellem 15-20 kvm. Alle med eget badeværelse inkl. badeprodukter og hårtørrer. Værelserne er udstyret med TV (inkl. filmkanaler), Wi-Fi og en lænestol til at slappe af i. Plads til 1-2 personer.

Bergen

Bergen beskrives ofte som indgangsporten til fjordriget og det med rette eftersom byen er omgivet af syv fjelde og nogle af verdens smukkeste fjorde. Et perfekt udgangspunkt for en byferie kombineret med fjeld- og fjordoplevelser.

Bergen by er fuld af liv og aktiviteter for enhver smag uanset om man er til historie, kultur, shopping, hyggelige caféer og restauranter.

Bryggen ved havnen huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger bygget i Hansa-stilen tilbage fra 1700-tallet. Her ligger også nogle af byens bedste restauranter. Den populære restaurant Bryggeloftet & Stuerne fra 1910 byder på traditionelle norske vildt- og fiskeretter med lokale råvarer.

Fisketorvet lige ved siden af Bryggen summer af liv fra de mange besøgende og den nye Torghall på kajen huser turistkontoret som gerne hjælper med alt fra bykort, koncertbilletter eller alle slags gode råd om hvad man skal tage sig til ved sit besøg i byen.

På en tur rundt i de omkringliggende stræder og gader finder man trendy butikker med både tøj og brugskunst. Bergen Storcenter, Kløverhuset og Galleriet på Torgallmenningen torv/gågade er indkøbscentre med masser af butikker for de som har lyst til lidt shopping.

Fløibanen, en af byens mest populær turistattraktion, er en sporvogns kabelbane til Fløyen 320 moh. Fløibanen starter midt i centrum og på ganske kort tid har man tilbagelagt en højdeforskel på ca. 300 meter og oppe fra Fløyen, har man en helt fantastisk udsigt over byen, fjorden og fjeldene. Herfra er der også flere vandrestier for de vandreglade.

For de kultur- og historie interesserede, har Bergen et særdeles mangfoldigt udvalg af museer. Blandt de mest kendte kan nævnes Edward Greigs-, Søfart- og Fiskerimuseet.

Derudover har byen også stort udvalg af kunstmuseer og flere med helt unikke kunstudstillinger af kendte nationale og internationale kunstnere.

Norge i en nøddeskal Bergen er som sagt et perfekt udgangspunkt til at besøge de omkringliggende fjelde og fjorde. En af de bedste måder at få alle oplevelser i én pakke er med "Norge i en nøddeskal" dagsturen.
Turens varighed er ca. 12 timer.