Del

Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral

Hotellet ligger i de gamle og ærværdige pakhuse fra 1904, ønskede sine første gæster velkommen i 1987 og afsluttet en omfattende renovering maj 2014. Hotellet er beliggende midt i Bergen med en betagende udsigt over indsejlingen til Vågen, havnen, den berømte Bryggen, Fløyen, fjeldene og fiskemarked. Med havet på tre sider får en maritim fornemmelse, mens hotellets interiør er frisk og moderne. Strandkaiterminalen hvor færgerne til bl.a. Stavanger og Sogn og Fjordane afgår, ligger lige ved siden af hotellet. På Clarion Hotel Admiral vil du møde et kreativ personale, som gør, hvad de kan for at sikre, at gæsterne får en uforglemmelig og personlig oplevelse i hotellet og byen.

Hotellet

I hotellets restaurant Kitchen & Table, tilbydes lækker middag med spændende smagsoplevelser inspireret af Manhattan - og Bergen. I godt vejr kan måltidet nydes på den lange terrasse, med suveræn udsigt over vandet og Bryggen.  Måltidet kan med fordel ende i bar området. Morgenmadsbuffeten er hotellets stolthed, forrygende, nyttig, godt & mættende mad med en overflod af økologiske produkter.
Afstande: flybus 50 m, togstation 2 km. Bergen Lufthavn 18,5 km. Parkering mod afgift.

De 210 værelse har et stilrent design og komfortable senge. Vælg værelse med parketgulv eller tæppe. Alle med badeværelse og gratis badeværelsesprodukter, TV,  minibar, elkedel, strygejern, stol og skrivebord. Gratis Wi-Fi.

Bergen

Bryggen ved havnen huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger bygget i Hansa-stilen tilbage fra 1700-tallet. Her ligger også nogle af byens bedste restauranter. Den populære restaurant Bryggeloftet & Stuerne fra 1910 byder på traditionelle norske vildt- og fiskeretter med lokale råvarer.

Fisketorvet lige ved siden af Bryggen summer af liv fra de mange besøgende og den nye Torghall på kajen huser turistkontoret som gerne hjælper med alt fra bykort, koncertbilletter eller alle slags gode råd om hvad man skal tage sig til ved sit besøg i byen.

På en tur rundt i de omkringliggende stræder og gader finder man trendy butikker med både tøj og brugskunst. Bergen Storcenter, Kløverhuset og Galleriet på Torgallmeningen torv/gågade er indkøbscentre med masser af butikker for de som har lyst til lidt shopping.

Fløibanen, en af byens mest populær turistattraktion, er en sporvogns kabelbane til Fløyen 320 moh. Fløibanen starter midt i centrum og på ganske kort tid har man tilbagelagt en højdeforskel på ca. 300 meter og oppe fra Fløyen, har man en helt fantastisk udsigt over byen, fjorden og fjeldene. Herfra er der også flere vandrestier for de vandreglade.

For de kultur- og historie interesserede, har Bergen et særdeles mangfoldigt udvalg af museer. Blandt de mest kendte kan nævnes Edward Greigs-, Søfart- og Fiskerimuseet.

Derudover har byen også stort udvalg af kunstmuseer og flere med helt unikke kunstudstillinger af kendte nationale og internationale kunstnere.

Norge i en nøddeskal Bergen er som sagt et perfekt udgangspunkt til at besøge de omkringliggende fjelde og fjorde. En af de bedste måder at få alle oplevelser i én pakke er med "Norge i en nøddeskal" dagsturen.
Turens varighed er ca. 12 timer.