Del

BW Hordaheimen Hotel

BW Hordaheimen Hotel


Hotellet ligger i rolig sidegade, midt i Bergen centrum. Attraktioner, shopping og det summende byliv, kun et stenkast derfra. 3-stjernet hotel, kendt for sin hjemmelige og hyggelige atmosfære . Hotellet er Bergens ældste, bygget i 1918, i Jugendstil, værelserne bærer præg af dette, med skæve vinkler, kroge og skråtag.

88 værelser med gode senge, alle med skrivebord, lænestol eller sofa, TV. Badeværelse med brus, toilet og hårtørrer. De fleste værelser har udsigt mod Bergens charmerende gågade. Ligger i rolig sidegade, P-plads kan bestilles, mod betaling.

Bergen

Bryggen ved havnen huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger bygget i Hansa-stilen tilbage fra 1700-tallet. Her ligger også nogle af byens bedste restauranter. Den populære restaurant Bryggeloftet & Stuerne fra 1910 byder på traditionelle norske vildt- og fiskeretter med lokale råvarer.

Fisketorvet lige ved siden af Bryggen summer af liv fra de mange besøgende og den nye Torghall på kajen huser turistkontoret som gerne hjælper med alt fra bykort, koncertbilletter eller alle slags gode råd om hvad man skal tage sig til ved sit besøg i byen.

På en tur rundt i de omkringliggende stræder og gader finder man trendy butikker med både tøj og brugskunst. Bergen Storcenter, Kløverhuset og Galleriet på Torgallmeningen torv/gågade er indkøbscentre med masser af butikker for de som har lyst til lidt shopping.

Fløibanen, en af byens mest populær turistattraktion, er en sporvogns kabelbane til Fløyen 320 moh. Fløibanen starter midt i centrum og på ganske kort tid har man tilbagelagt en højdeforskel på ca. 300 meter og oppe fra Fløyen, har man en helt fantastisk udsigt over byen, fjorden og fjeldene. Herfra er der også flere vandrestier for de vandreglade.

For de kultur- og historie interesserede, har Bergen et særdeles mangfoldigt udvalg af museer. Blandt de mest kendte kan nævnes Edward Greigs-, Søfart- og Fiskerimuseet.

Derudover har byen også stort udvalg af kunstmuseer og flere med helt unikke kunstudstillinger af kendte nationale og internationale kunstnere.

Norge i en nøddeskal Bergen er som sagt et perfekt udgangspunkt til at besøge de omkringliggende fjelde og fjorde. En af de bedste måder at få alle oplevelser i én pakke er med "Norge i en nøddeskal" dagsturen.