Del

Scandic Elgstua Elverum

Hotel Scandic Elgstua i Elverum er et nyere hotel fra 2013, beliggende nær busterminalen og jernbanen, og med bil centralt på vejen mellem Oslo, Trysil, Trondheim, Sverige. Her er gratis parkering foran hotellet. Opladningssted til elbil.

Spis godt i hotellets restaurant. Her frister menuen med retter lavet på lokale råvarer. Jegern Bar ligger i lobbyområdet, hvor du kan slappe af foran pejsen. For de aktive, tilbyder hotellet et fitnessrum og udenfor er der rige vandre- og cykelmuligheder på skovveje og -stier.      

Scandic Elgstua byder på 107 værelser:  standard (19m²)-, økonomi- (12-18m²)  superior-extra- (30m²)  og familieværelser. (20m²) Alle værelser har eget badeværelse, gratis toiletartikler, hårtørrer. TV, gratis Wi-Fi, elkedel på alle værelser.

Hotellet ligger i gåafstand til to af Norges mest besøgte museer: Norsk Skogsmuseum og Glomdalsmuseet. Nærmeste nabo til hotellet er Terningen Arena, med bl.a. hjemmebanen til Elverum Håndboldklub, klatreanlæg, musikhus og udendørs sportsfaciliteter. Er du til golf, så har Elverum golfklub en af Norges fineste 18-hullers skovgolfbaner.