Del

Røros Hotell

Røros Turisthotell blev bygget i 1951, og efter ombygning og udvikling med kærlighed og respekt for Røros og steddets lange histore, skiftet hotellet navn til Røros Hotell i 2009. Hotellet er omgivet af bjerge i byen Røros, der er opført på UNESCOs verdensarvliste. 

I området finder du en bred vifte af aktiviteter, fra vildmark i bjergene til historiske og kulturelle vandreture i verdensarven.

Røros Hotell er et familievenligt hotel med oplevelser til flere generationer. For børnene er der et 300kvm stort legeareal, hvor der kan klatres, kravles, rutsjes og lege. 

Fra hotellets nydelige bad- og spaanlæg , kan du nyde udsigten over de berømte træhuse. 

Hotellet har 157 komfortable værelser i forskellige størrelser, alle med opholdsområde, minibar og moderne indretning. Standardværelser med behagelige Jensen-senge, fladskærms TV, badeværelser med fliser, gratis Wi-Fi. Familieværelserne har en køjeseng eller en sovesofa. 

Hotellets restaurant Bergrosa benytter friske, lokale råvarer til de traditionelle norske retter. À la carte-brasseriet serverer internationale retter med lokale råvarer. Efter middagen kan gæsterne nyde en drink i lobbybaren.