Del

Norefjell Ski & Spa

Norefjell ski & spa er det perfekte rejsemål hele året. I Norefjell kan du vælge mellem en række aktiviteter men også opleve den totale rekreation i spa. Hotellets spaområde gør godt for krop og sjæl. Her tilbydes mange forskellige behandlinger, og faciliteter som isbade, fodbad, forskellige saunaer og jacuzzier både indenfor og udenfor. 
Hotellets bedste udsigt får du i restaurant Fjellet. Spis og nyd den pragtfulde udsigt foran de store vinduer. I restauranten serveres hver morgen en stor, velsmagende og sund morgenmad, med et stort udvalg af økologiske produkter. 

Aftendrink, en kop kaffe efter middagen eller bobler i poolen? Her får du det hele! På Norefjell Ski & Spa er der tre barer, alle sammen med en forskelligartet indretning og placering. Fælles for dem alle er den gode stemning. Lobbybaren er det perfekte mødested før middagen, eller når du ønsker at nyde eftermiddagssolen på terrassen. Spaafdelingen har sin egen madmenu, hvor sundt og enkelt er nøgleordene.

Hotellet har 244 værelser samt 161 lejligheder i det omkringliggende område.
De hyggelige standard dobbeltværelser (dobbeltseng el. 2 enkeltsenge) er 16-20 kvm med skrivebord og chaiselong. Badeværelset er indrettet med vask af natursten, og der er bruser i alle badeværelserne. Nogle af værelserne har udsigt mod fjeldet. Der er ikke plads til ekstraseng i vores dobbeltværelser. 
Hotellet har lejligheder om I er flere end to personer. Tag kontakt med os om I ønsker information om pris.

Hotellet tilbyder fri parkering til alle gæster.