Del
 • Scandic Elgstua Elverum

  Velkommen til hotel Scandic Elgstua, som i 2019 vant prisen for fylkets bedste hotelmorgenmad. Hotellet ligger med nem adgang på vejen mellem bl.a. Hamar, Oslo, Trondheim, Trysil og Sverige, ved siden af den traditionelle Elgstua cafe.   

  Læs mere
 • Røros Hotell

  Røros Hotell er regionens største hotel med 157 komfortable værelser i forskellige størrelser og et udvalg af moderne lejligheder. Her kan du tage vandresko ved hotelldøren, eller beholde tøflerne på og besøge hotellets flotte badefaciliteter.  

  Læs mere
 • Hotel Union - Geiranger

  Hotel Union ligger betagende flot i en uspoleret natur lige ned til fjorden. Geirangerfjorden siges at være en af de smukkeste i Norge og det er her, lige ned til vandet, at du finder det skønne historiske hotel Union.

  Læs mere
 • Thon Hotel Jølster

  Thon Hotel Jølster er et nyrenoveret hotel, hvor du får komfortabel overnatning i naturskønne omgivelser. Hotellet er beliggende ved Jølstravatnet, nær mange kendte og spektakulære turistattraktioner i området.  

  Læs mere
 • Kviknes Hotel - Balestrand

  Kviknes Hotel, har mange og lange traditioner, helt tilbage til 1877. Hotellet er en i dag et moderne hotel med sjæl og atmosfære. Beliggende inde i en fjordarm af Sognefjorden, omgivet at smukke fjelde og fjord.  Hotellet har gennem flere generationser samlet en imponerende mængde kunstværker og klenodier, dette giver hotellet en speciel stil. 

  Læs mere
 • Quality Hotel Vøringfoss

  Quality Hotel Vøringfoss ligger få meter fra den dybblå Hardangerfjord, og er omgivet af høje fjeldtoppe. Her får du det hele - god mad, personlig service og storslået natur som Hardangervidda Nationalpark og Vøringsfossen. 

  Læs mere
 • Norefjell Ski & Spa

  Norefjell Ski & Spa er et spændende ski- og spahotel i det smukke bjerglandskab omkring beliggende kun halvanden times kørsel fra Oslo. Her er rige muligheder for rekreation i det store spaområde i flotte omgivelser. Oplev den varierede natur i området.

  Læs mere