Del

Thon Hotel Lofoten

Thon Hotel Nordlys

Thon Hotel Nordlys ligger lige ved lystbådehavnen og molen midt i Bodø. Hotellet har flot udsigt til både Lofotens fjeldtinder og Hurtigruten som sejler forbi ved hotellet.  Hotellet ligger i gåafstand til alle attraktionerne og er perfekt udgangspunkt til udforskning af den fantastiske natur i området rundt på Lofoten. Her er der kort vej til de kendte seværdigheder som Saltstraumen og gletsjeren Svartisen.
Der er parkering i garage mod betaling. Hotellets restaurant lægger vægt på lokale, friske råvarer. Udendørs servering i sommersæsonen. Hotellet ligger med direkte tilknytning til Egon restaurant som serverer middag, småretter, skaldyrsspecialiteter m.m.  Butikscentret Glasshuset ligger 400 m fra hotellet.
Afstande: Bodø lufthavn 1 km. Flybus 300m. 

Værelserne

146 komfortable og moderne værelser. Alle standardværelserne har bad og toilet, hårtørrer. Gratis Wi-Fi.  Lænestole, minibar og TV. En del værelser har udsigt over sundet Nyholm.
 

Bodø

Bodø - Nordlands hovedstad, byen blev grundlagt i 1816, som handelsby for de nordlige fiskere. Rejser man med jernbanen igennem Norge, så er dette endestationen. Grundet jernbanen og lufthavnen er Bodø blevet et stort trafikcenter. Men trods byens nuværende høje status, så har Bodø en hård fortid. I 1940 blev Bodø et offer for 2. verdenskrig, da bombninger ødelagde store dele af byen, og efterlod 3.700 mennesker hjemløse. Bodø er kendt for dens Domkirke, som blev grundlagt i 1956, men har også en interessant luftfartshistorie. Besøg Luftfartsmuseet, og se deres ældste fly, som stammer fra 1912.