Del

Thon Hotel Lofoten

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk på havnenfronten og torvet i Svolvær, i hjertet af Lofoten. Hotellet ligger i gåafstand til alle attraktionerne i Svolvær og er det perfekte udgangspunkt til udforskning af den fantastiske natur i området rundt på Lofoten. De allerfleste af hotellets værelser har en spektakulær udsigt mod Lofotens havet eller fjeldtinder. Der er parkering i garage mod betaling. Hotellets restaurant lægger vægt på lokale, friske råvarer. Udendørs servering i sommersæsonen.
Afstande: Svolvær lufthavn 6 km, Narvik Lufthavn 164 km.

Værelserne

161 komfortable og moderne rum med udsigt mod enten Torvet i Svolvær centrum eller mod fjorden. Bad og toilet, hårtørre. Gratis Wi-Fi. Aircondition, telefon, minibar og TV. Alle standardværelserne er allergivenlige, hvoraf mange også har parketgulv.
Der findes i tillæg 9 familieværelser.

Svolvær

Svolvær, Lofotens Hovedstad, kaldet Lysets By. Et lille Lofoten i minityre, med kort vej til både fly, båd og busholdeplads. Storhavet ligger på den ene side og dramatiske Lofotfjell på den anden. Et godt udgangspunkt til oplevelser både vestover og nordover i øriget, Lofoten & Vesterålen.