Del

Thon Hotel Harstad

Thon Hotel Harstad

Thon Hotel Harstad ligger ved vandkanten og havnen i Harstad. Her er udsigt til Vågsfjorden. En kort slentretur fra hotellet kommer du til Kulturhuset, byens butikker, restauranter og byliv. Harstad ligger ved porten til Vesterålen og Lofoten og byder på uforglemmelige naturoplever. Benyt byens populære vandreområde Folkeparken, besøg Trondenes Middelalderkirke og Røkenes Gård fra folkevandringstiden. 
 

Værelserne

139 moderne værelser, mange med udsigt over Vågsfjord.  Alle med The- og kaffefaciliteter, minibar, kabel-TV.  Bad og toilet, hårtørrer. Gratis Wi-Fi.  Alle standardværelserne er klassisk indrettet med parketgulve. 
Der findes i tillæg 7 familieværelser.

 

Harstad

Kulinariske oplevelser venter på jer i havnebyen Harstad, hvor de nord- og sydgående HURTIGRUTEN skibe mødes hver morgen. Kendetegn for Harstad er en uvirkelig natur, lang interessant historie, stærk kulturarv og i de senere år også kulinariske oplevelser. Byens beliggenhed ved vandet og dets frugtbare landskab, gør at byen altid har lækre råvarer til rådighed og er derfor nu fokus i deres madlavning. Restauranter af høj kvalitet præger byen sammen med utallige festivaler og kulturelle arrangementer - Harstad har alt!