Del

Hotel Marena

Hotel Marena

Lille intimt hotel i Andenes med 29 værelser.  Familien byder velkommen til en helt speciel hoteloplevelse, hvor Andøyas storslåede natur er en del af omgivelserne. Her får man hurtigt følelsen af hele lokalsamfundet tager imod gæsterne. Væggene er prydet af lokal kunstner (Espen Tollefsen), sengetæpperne er fra husfliden ved siden af, kaffen leveres af kafferisteriet tæt ved og morgenbrødet leveres fra bageren rundt hjørnet. Sagt med andre ord ligger hotellet med kort afstand til alt Andenes har at byde på.
I den lille lobby, kan gæster nyde en drink, hotellet har ingen restaurant, men hjælper gerne med anbefalinger til spisesteder der ligger lige udenfor døren, uanset om det er hvalbøf, helleflynder, burger eller italiensk pizza.

Værelserne

Alle 29 værelser er i forskellig størrelser og udsmykket med unikke billeder at den lokale kunstner Espen Tollefsen. Hvert værelse - et nyt eventyr. Værelserne er moderne lyse med brusebad og toilet. Kaffemaskine / elkedel, TV og gratis Wi-Fi.

Andenes

Øriget Vesterålen er ”hvalernes rige” og Andenes på nordspidsen er et perfekt udgangspunkt for at opleve disse prægtige pattedyr boltrer sig i havet. Golfstrømmen føre enorme mængder føde fra dybet mod havoverfladen, hvilket tiltrækker hvalerne og hvorfor der er hvalsafari året rundt. Besøg hvalcenteret og få en guidet tur i hvalmuseet, kom til tops i Andenes fyr og få panorama udsigt over havnen og havet.

Andøymuseet, et polarhistorisk museum om fangstmanden Hilmar Nøis liv og færden på Svalbard i midten af 1900-tallet.
Tiltaler nutiden, fremtiden og ”det ydre rum” dig mere, besøg oplevelsescenteret Romskibet Aurora /Andøy Space center. Et operativt center, der blandt andet sender forskningsraketter og -balloner op i atmosfæren for at indsamle data om det arktiske vejr og klima.