Del
 • Thon Hotel Nordlys

  Thon Hotel Nordlys ligger lige til småbådshavnen og molen i Bodø. Hotellet har flot udsigt til både Lofotens fjeldtinder og Hurtigruten som sejler forbi ved hotellet.  Hotellet ligger i gåafstand til alle attraktionerne og er perfekt udgangspunkt til udforskning af den fantastiske natur i området rundt på Lofoten.

  Læs mere
 • Statles Rorbusenter

  Statles Rorbusenter  ligger i idylliske Mortsund, en lille fiskerby i hjertet af Lofoten. Området  ligger på Vestvågøy, hvor Leknes er den største af øens byer. Det betyder kort afstand til at se og opleve en masse. Leknes 11 km, Stamsund 22 km.

  Læs mere
 • Thon Hotel Lofoten

  Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk på havnefronten og torvet i Svolvær, også kaldet Lysets By. Hotellet ligger i gåafstand til alle attraktionerne og er perfekt udgangspunkt til udforskning af den fantastiske natur i området rundt på Lofoten. Hotellets værelser har en spektakulær udsigt mod Lofotens havet eller fjeldtinder.

  Læs mere
 • Hotel Marena

  Lille hyggeligt familiedrevet hotel i Andenes centrum. Familien byder velkommen til en helt speciel hoteloplevelse, hvor Andøyas storslåede natur er en del af omgivelserne. På hele hotellet finder du små bidder af Andøy, frisk brød fra den lokale bager, sengetæppe fra husfliden, kaffe fra kaffebrænderiet 

  Læs mere
 • Thon Hotel Harstad

  Thon Hotel Harstad ligger ved vandkanten og havnen i Harstad. Her er udsigt til Vågsfjorden. En kort spadsertur fra hotellet så kommer du til kulturhuset, byens butikker, restauranter og byliv. harstad ligger ved porten til Vesterålen og Lofoten og byder på uforglemmelige naturoplever.

  Læs mere