Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Familie Fjordtur

Oplev Sydnorge på 7 dage

Tag med på en hyggelig familitur til Sydnorge. Turen er inklusiv 6 overnatninger på hotel i Kristiansand, Stavanger og Vrådal.

 

Kristiansand

Hvide træhuse og smuk skærgård og et blomstrende kulturliv kendetegner den hyggelig by Kristiansand. Kristiansand dyrepark, der er blandt Norges største turistattraktioner, må besøges. Bo på det familievenlige Scandic Dyreparken Hotel få minutter fra hovedindgangen til Dyreparken. Opleve Folk og Røverer i Kardemomme by med Casper, Jesper og Jonathan, ej at forglemme den talende kamel. En fest for alle børn og voksen. I Dyreparken kan også opleves dyrene i hakkebakkeskoven samt Karius og Baktus. Teater og musik for alle aldre.
Dag 1-3 overnatning Scandic Dyreparken

Stavanger

En livlig og charmerende handelsby med snævre gader og gamle træhuse, præget af havet, fiskeri og det norske olieeventyr.
Det gamle Stavanger består af 173 hvide træhuse, og bydelen har flere gallerier og håndværksudsalg.
Byg et sandslot på Stavangers"Sola-stranden", der er blevet kåret som en af verdens smukkeste strande af Sunday Times. Oplev sjov og latter i forlystelsesparken Kongeparken, der er vestlandets største. Udforsk livet på en boreplatform på Norsk Oliemuseum.
Tag hele familien med på krydstogt på Lysefjorden eller se stjerner og planeter på "Vitenfabrikken" i Sandnes.
Dag 3-5 overnatning Clarion Hotel Energy

 

Vrådal

Vrådal byder på mange aktiviteter for hele familien. Hvad med en kanotur eller cykel langs maleriske grusveje? Et besøg på golfbanen eller en tur med veteran båden M/S Fram? Til fods kan man enten gå i skoven eller vandre i bjergene. Vrådal har gode afmærkede stier flere steder og Vene Lifjell og Hægefjell er populære vandrestier. På skråninger er der en stor legeplads med hoppeborg, gynger, legehus og klatrestativ. Lige udenfor er skaterpark. Ellers er der legepladser og aktivitetsområder på flere lokale hoteller. Stranden Nisser er lavet til de mindste. Der er fint, hvidt sand og lavt. Tag familien med på en skovtur, grill på en af ​​øerne og medbring grillpølser, hamburgere osv  M/S Fram Veteran skib sejler på søen Nisser. 
Dag 5-7 overnatning Quality Straand Hotel