Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Scandic Dyreparken Hotel

Familievenligt hotel

Bo i «Noas Ark» med Dyreparken som nærmeste nabo. Hele hotellet har indrettet hotellet med tema fra Dyreparkens univers. Du indtager den lækre morgenmad i "safarirestauranten", kan nyde en drink i baren "vandhullet", og børnene kan boltre sig i det 150 m2 store legerum, hvis der er flere kræfter tilbage!
Her er der oplevelser for store og små. Motionsrum. Sjovt legerum til de mindste. Gratis parkering. Kristiansand 12 km.

Hotellet

Hotellet har 160 værelser alle med TV, el-kedel, køleskab og brusebad og toilet. Gratis Wi-Fi på alle rum
Standard dobbeltværelse 12 kvm til 2 pers.
Familierum ca. 14-15 kvm til 4 pers. med dobbeltseng samt sovesofa eller køjeseng til 2 børn.

 

Kristiansand

Kristiansand blev grundlagt af kong Christian IV den 5. juli 1641. Det oprindelige bycentrum blev lagt på en sandslette, deraf navnet på byen. Kristiansand har et blomstrende kulturliv med mange koncerter, festivaler og andre kulturarrangementer. I januar 2012 åbnede Kilden teater- og koncerthus, det næststørste kulturhus i Norge efter Operahuset i Oslo.
I denne smukke gamle bydel i centrum af Kristiansand, arrangeres der Posebymarked hver lørdag gennem hele sommeren. Her finder du kunsthåndværk, antikviteter og mad.
Posebymarkedet er åbent hver lørdag fra kl. 11.00-16.00.

Dyreparken

Er du til et spændende dyreliv, er Kristiansand dyrepark, der er blandt Norges største turistattraktioner, et besøg værd. Her findes 120 forskellige dyrearter - blandt andet løver, tigere, giraffer og chimpanser.

Kardemommeby

Kardemomme by er en speciel oplevelse. Byen er bygget i forfatteren Thorbjørn Egners ånd og består af 33 huse, hvoraf otte er til udleje.
I højsæsonen bliver byen levende med skuespillere som udgør beboerne i byen. Så kan du møde politimester Bastian, tante Sofie, røverne og de andre du kender fra historien Folk og røvere i Kardemomme by. Du kan køre trikken som har to holdepladser, smage på trikkefører Syversens gode kager og høre hans fine sang.

Bystranden

Langs Strandpromenaden og i umiddelbar nærhed af centrum, ligger byens egen strand  Bystranda.
Her kan du nyde sommeren og solen på den fine anlagte sandstrand. Her findes klatrenet, siddegrupper, fiskepladser, udkigspunkt, bocciabaner, bordtennisbord, badebro, solterrasse og palmesus.

Fiskemarked

Kajen er Kristiansands mest levende område, med sit hyggelige fiskemarked med frisk fisk, rejer og andre krebsdyr. Her findes hyggelige restauranter, kanaler og lystbåde. Stedet er et af de mest attraktive steder for byens indbygger.

Skærgården

Oplev den smukke skærgård der ligger udenfor byens centrum, og nyd den fantastiske natur i området.
Du kan vælge at tage på egen hånd i en lejet båd, eller en tur med en sightseeingsbåd.

Jernbanen Setesdalsbanen

I Vennesla kan du rejse med Setesdalbanen i et gammelt damplokomotiv. Turen er 8 kilometer lang og går fra Grovane til Røyknes.