Del

Bo i “Nordens Paris” med udsigt over Tromsø havn. Scandic Ishavshotel ligger på kajen i Tromsø, kun 100 meter fra Hurtigrutens færge og 4 minutter fra Polarmuseet.
Bo i centrum af Tromsø med nogle af Nordens mest unikke oplevelser lige uden for døren. Uanset om du har været ude at udforske byen eller til en konference, bør du slutte dagen af med et besøg i restaurant, Roast. Her kan du bestille mad fra en moderne à la carte-menu, der byder på friske fisk og skaldyr samt lokalt kød – alt sammen tilberedt i det åbne køkken. Nyd en lækker drink i Roast Bar og kig på barmenuen som også har et god menukort som passer til det store udvalg af lokale øl. Morgenbuffet, der er blandt de bedste i landet.

Morgenbuffet prisvindende udsøgt morgenbuffet. Det meste af buffeten er er økologisk, hvor du kan forsyne dig med alt som er sundt og godt, hele 100 energigivende morgenvarer hver morgen, med vitaminshot og et stort udvalg af frugt og grønt.

Værelserne

Hotellet har 163 moderne værelser, med store vinduer og højt til loftet. Alle praktisk indrettet, med TV, te- og kaffefaciliteter, skrivebord og stol, Gratis trådløst internet på hele hotellet. Badeværelse med bruser, toiletartikler, hårtørrer

Enkeltværelse: 20 m2 max 1 person. Enkeltseng 90-140 cm bred. Køleskab. Udsigt mod byen.
Dobbeltværelse standard: 19-21 m2, 2 personer. Dobbeltseng 180 cm. Nogle med køleskab, muligt med connectingroom. Udsigt mod byen.

Superior værelse: 19-21 m2, max 2 personer. Lidt større værelser med udsigt mod vandet. Dobbeltseng 180 cm bred. Køleskab på værelset.

Junior Suite: 26-35 m2 Max 3 personer. Værelse med ekstra plads og det lidt ekstra. 1 dobbeltseng 180 cm bred + mulighed for opredning på sovesofa. Her er der badekåber, minibar, Nespressomaskine. I nogle værelser er der lænestole. Udsigt mod byen.

Familieværelser: 20-22 m2 max. 4 personer. Små effektive familieværelser med 1 dobbeltseng + 1 køjeseng til børnene. Værelse med udsigt til byen eller havet. Køleskab.