Del

Clarion The Edge er Tromsøs største kongres & konferencehotel. Hotellet ligger i centrum og helt ned til vandkanten, hvor den innovative arkitektur spejler sig i vandoverfladen. Herfra kan du opleve midnatssolen, nordlyset, kulturlivet og den arktiske natur. The Edge er indrettet i moderne minimalistisk nordisk stil og i hotellets stolthed Skybar på 11. sal, kan nydes en forfriskning og en spektakulær udsigt.
Kort afstand til shopping, aktiviteter, og de mest kendte attraktioner.

Om hotellet

Morgenbuffet Nyd en sund, god og næringsrig morgenmad. Der findes et stor udvalg økologiske proukter. Vælg og vrag blandt dine favoritter, her er både æg, frugt, grønt, juicer, forskellige brød og blandinger og en masse godt pålæg.

Træningslokale findes Kom i form, som ligger under samme tag som The Edge (gratis træning). Mod tillæg er der spa-afdeling, sauna og massage.

Skybar. På 11. sal er Tromsøs samlingsplads. Baren bruges til de lokales arrangementer og møder, men i weekends er baren for alle, så nyd en drink, god musik og en fantastisk udsigt.

Kitchen & Table hotellets hyggelige restaurant er stedet, hvor der serveres retter i New Yorkerstil tilsat arktiske råvarer. Madkonceptet er skabt i samarbejde med den svenske mesterkok Marcus Samuelsson og har fokus på ”Fun dining”.

Værelserne

Hotellet har 290 moderne værelser. Alle moderne møbleret, med TV, minibar, Te- og kaffefaciliteter og skrivebord. Gratis trådløst internet på hele hotellet. Badeværelse med bruser, toiletartikler, hårtørrer

Dobbeltværelse moderat: 14 m2, 2 personer. Små værelser hvor hver en kvm udnyttes. Dobbeltseng 140 cm.
Dobbeltværelse standard: 16 m2, max 2 personer. Dobbeltseng 160 cm eller 2 enkeltsenge 90 cm.
Superior værelse: 16 m2, max 2 personer. Komfortable værelser med dobbeltseng 160 cm bred. Her er der Udsigt over byen eller havet.

Dobbeltværelse de luxe:
22 m2, max 2-3 personer. Rummelige og lyse værelser med King size dobbeltseng (180 cm). Her er badeprodukterne opgraderet, morgenkåbe og tøfler. Mulighed for 1 ekstra opredning.

Juniorsuite: ca. 28 m2 Max 2-4 person. Rummelige og lyse suiter med god plads til 2 pers. Dobbeltseng 180 cm bred, siddegruppe og store badeværelser. Her er der badekåber, tøfler og lækre badeprodukter. Juniorsuiterne har en skøn havudsigt over Tromsøsundet. Der er mulighed for connectingroom.