Del

Gaustablikk Høyfjellshotell


Gaustablikk Høyfjellshotell

For foden af fjeldet - smukt beliggende 960 m.o.h. med udsigt til Gaustatoppen .
Et hotel med en varm, serviceminded atmosfære. Hyggelig pejsestue. Legerum til børn med bordtennis, billard. Svømmebassin, boblebad og sauna. Nyrenoverede værelser. Gratis Wi-Fi i fællesområder. Dejlig tilberedt mad, inspireret af lokale traditioner med internationalt strejf. Området inviterer til aktiviteter til vands, på cykel, til fods eller en stille, afslappende stund på hotellets solterrasse.

Værelserne

Alle værelser er lyse, indbydende og har TV. Juniorsuite: 4-5 pers. 1 dobbeltseng + 1 sovesofa til 2 pers. evt. 1 ekstra seng. Terrasse. Suite: 4-5 pers.1 soverum med 1 dobbeltseng. Sovesofa i stuen til 2 pers. + evt. 1 ekstra seng. Boblebad. Nogen med terrasse.


Maden

På Gaustablikk er især kendt for sin gode, velsmagende mad inspireret af lokale traditioner, men med et internationalt twist. De friske råvarer, hentet direkte fra hav og fjeld, byder på noget for enhver smag. Fra restauranten fantastisk udsigt mod Gaustatoppen.

 

Gaustablikk

I dalen ligger byen Rjukan, med bl.a. Krossobanen ( Nord Europas første kabelbane ) og Industriarbeidermuseet Vemork kraftværk - som var banebrydende i norsk historie med tungvands energiudvinding under 2. verdenskrig. Gaustatoppen troner majestætisk med sine 1883 m.o.h. Mere end 30.000 besøgende tager årligt vandreturen til toppen og efter åbningen af den tidligere militære Gaustabanen inde i fjeldet, har enhver besøgende nu mulighed for ”at nå toppen”.


Tag på kort vandretur i fjeldet ved hotellet, fisk ved søen eller besøg Gaustatoppen til fods eller med den utrolige Gaustabanen gennem fjeldet, som tidligere kun var benyttet af militæret.
Rjukan i dalen byder på et lille udvalg af butikker og udstillinger og herfra kan man tage kabelbanen Krossobanen eller besøge Vemork kraftværk.