Del

Scandic Hotel Neptun

Scandic Neptun

Centralt og kun to minutter fra pladsen Torgallmenningen. Hotellet ligger inden for gåafstand af populære attraktioner som f.eks. Bryggen og det hanseatiske område, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Hils på pingviner, sæler og fisk i Akvariet, eller tag en tur med den populære kabelbane Fløibanen.

Hotellet

Spis dig mæt i en af hotellets restauranter med omhyggeligt tilberedte retter. Pascal Mat & Vin, en uformel og europæisk inspireret bistro på gadeniveau. Her har du god udsigt over Bergens gadeliv, mens du nyder en udsøgt frokostmenu i dagstimerne eller vores spændende à la carte menu i aftenstimerne.
Ludvig Vin & Champagnebar, en klassiker blandt byen barer, opkaldt efter kunstneren Ludvig Eikaas, hvis kunst pryder væggene.
Entré et naturligt mødested før eller efter et show på en af Bergens mange kulturscener. Et teaterinspireret miljø skaber en dejlig stemning, og menuen er tilpasset dem, som blot er ude efter et hurtigt måltid.

Hotellet har 270 værelser. Gratis Wi-Fi over det hele. Parkering mod betaling.
Standardværelser har alt, hvad du har brug for til en god nats søvn. Værelserne er mellem 14-18 kvm. Alle med eget badeværelse og er udstyret med TV med filmkanaler, Wi-Fi og en lænestol til at slappe af i. Plads til 1-2 personer.