Del

Quality Hotel Augustin har en lang og rig historie, helt tilbage til 1915. I 1915 åbnede hotellet dørene som ”Grand Hotel”, i dag Augustin som et moderne centrumhotel. Hotellet ligger 100 skridt fra Trondheim Torg, super beliggenhed hvis man skal ud at se Trondheims seværdigheder og byliv. Lige rundt om hjørnet kan du vælge og vrage blandt mange kreative og kulinariske restauranter.

Om hotellet

Morgenbuffet I den hyggelige morgenmadsrestaurant serveres en sund og velsmagen buffet med et stort udvalg af økologiske alternativer.
Bar og lounge khvor an du nyde en god bog og noget i glasset.
På det kontantløse hotel er der altid mulighed for at tage en kop kaffe eller the.
Træningslokale findes ikke på hoteller, men de har samarbejde med Impulse Treningssenter kun 2 minutter fra. Adgangskort låner du i receptionen.
Hund er velkommen på hotellet, tillæg kr. 250 pr. døgn

Værelserne

Hotellet 136 værelser med forskellig standard, alle praktisk indrettet, med TV, skrivebord og minibar. Gratis trådløst internet på hele hotellet. Badeværelse med brus og toilet.

Enkeltværelse: 16 m2 max 1 person. Kan bestille som både økonomiværelse og standardværelse
Økonomi værelse: 16 m2, 2 personer. Dobbeltseng 140 cm bred eller 2 enkeltsenge.
Standardværelse: 20 m2, 2 personer. Dobbeltseng 140 cm bred eller 2 enkeltsenge.
Superior værelse: 24 m2, max 2+1 personer. Værelser med lidt ekstra plads. Dobbeltseng + mulighed for 1 ekstra senge og siddegruppe.

Suite: 120 kvm, max 4 personer. Stor suite i tidløs og elegant stil. Suiten har stor stue med TV, DVD og siddegruppe. Stort soveværelse med dobbeltseng og siddegruppe. Her er 2 badeværelse, 1 boblebad, badekåber, tøfler og luksusprodukter. Fra soverummet er der udsigt over Trondheim by.