Del

Dalseter Høyfjellshotel

Dalseter Høyfjeldshotell, 930 m.o.h., ligger øverst i Espedalen 930 m.o.h., ligger med panoramisk udsigt over Espedalen og 93 af Jotunheimen´s fjeltoppe. Hotellet er et traditionelt højfjeldshotel med enkel, god standard. Fra første skridt ind i forhallen med den knitrende pejs indhylles man i en afslappet, hjemlig atmosfære. Værtskabet, 3. generation familien Gillebo, er i særdeleshed med til at sætte den uformelle stil, og som de selv siger "Vi er en fjellstuesjæl i en stor bygning". Det får gæster (ofte flere generationer sammen) til at komme igen år efter år.

HOTELLET

Store panoramavinduer i pejsesalon og opholds- rum viser flotte kig til dalen. Restauranten byder på hjemmelavet, traditionel mad. Børnefamilier trives i den hyggelige stemning på hotellet - børnene har egen legestue. Her er også et stort svømmebassin med udsigt til dalen. Børnene kan få timer til at gå med leg i vandet, mens de voksne kan få løst musklerne op i de varme saunaer.
I kiosken ved receptionen kan der købes souvenirs, toiletartikler, lidt skitilbehør + sødt

VÆRELSERNE

Alle 88 værelser har samme standard med eget bad/toilet, TV med bl.a DR1 og telefon. Værelserne er nordvendte mod fjeldet eller sydvendte mod dalen (mod tillæg).
Dobbeltværelserne 2-4 pers. ca. 10-12 kvm dobbeltseng + sovesofa/køjeseng/ekstra seng
Familieværelser op til 5 personer sydvendt ca. 15-17 kvm dobbeltseng + sovesofa/ekstra seng
Enkeltværelser/ kombiværelser til 1-2 personer.