Del
  • M.o.h.: 1000 m
  • Pist: 500 m
  • Langrend: 10 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Gomobu Fjeldstue

Den hyggelige fjeldstue ligger på højfjeldet mellem Valdres og Hemsedal, 1000 m.o.h. Det perfekte valg for hele familien - også oldemor. Selvom Valdresfjeldene er højt beliggende, er de generelt milde og venlige, og det er nemt at finde ture, hvor både børn og voksne kan være med. Mange gæster vender tilbage til Gomobu, fordi stedet er meget traditionsrigt. Valdresegnen, i det hele taget, er norsk på ”sin egen måde” uden at være et museum. Det er lidt betagende.


På stedet 

Hyggelige opholdsstuer og en imødekommende, varm og uformel fjeldstemning. Skøn natur lige udenfor døren. Bar til hyggetimen. Køkkenet forstår at kombinere det nære spisekammer, urbane smage med den "traditionelle bedstemormad".
Gratis Wi-Fi overalt

De 36 værelser, er nyistandsatte og har TV, nye bad og dejlige senge. Værelserne er meget forskellige men ens for alle, at indretning er inspireret af lokale traditionsrige rødder, med lune farver i blå, beige og brune toner. Nyd en god nats søvn i enkeltværelse, dobbeltværelse eller familieværelser
Dobbeltværelser 2 pers.  ca. 15m
Familieværelser 2-4 pers. ca. 20m2
samt en suite, hvis der ønskes lidt ekstra.

VALDRES FOR HELE FAMILIEN

Naturen i Valdres er mangfoldig og varierende. Valdres ligger i dalen, omgivet af Jotunheimen, som er et majestætisk fjeldområde med 1140 km nationalpark og et helt unikt og uberørt område.
Valdres ligger i hjertet af syd-Norge og mange vælger stedet for fjeldenes ro og det skønne naturområde. Her er "højt til loftet" ro og fred.
sommer i Valdres er ensbetydende med indlandsklima og et rigt varieret udbud af aktiviteter. Området største by Fagernes ligger 25 km fra Gombu. Fagernes er absolut et besøg værd. Byen er lille, men meget hyggelig og her finder du forskellige butikker, caféer og restauranter.
Århundrede gamle håndværkstraditioner byder på muligheder for et indblik i lokal kunst og håndværk og hele 6 af Norges i alt 28 stavkirker ligger i Valdres. Valdres er rig på natur, kultur eller aktiviteter til fjeld og på vand - der er nok af dem og svært at vælge.
Vaset er et cykelparadis. Her cykler du på grusveje i et fantastisk kulturlandskab, med åbne støle, flotte udsigter og en rolig atmosfære.
Cykelruten Mjølkevegen løber gennem dette idylliske højfjeldsområde. Det er derfor let at kombinere cykling, vandreture, ridning, fiskeri og badning i det storslået landskab på Vaset.