Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

SOMMERFERIE I NORGE

Hvert år drager rigtig mange danskere til Norge for at holde sommerferie og det kan vi godt forstå. Norge er helt unikt om sommeren og byder på rigtig mange gode oplevelser for hele familien. Mange af skisportesområderne er også åbne om sommeren, og byder på mange dejlige aktiviteter som fx cykling, vandring, rafting og masser af naturoplevelser.

Lad Norsk Rejsebureau hjælpe dig med din sommerferie. Tag på sommerferie på destinationer såsom Beitostølen, Espedalen, Hemsedal, Lofoten, Skeikampen, Svalbard, Telemarken, Trysil og Voss. Tag hele familien med og oplev et land rigt på natur, fjeldområder og nationalparker.

Oplev storslåede højfjeldsområder, hvad end du er til en aktiv ferie eller afslappende naturnydelse. Norge kan byde på det hele, og der er ingen tvivl om, du vil få indtryk, sanseoplevelser og forfriskende sommerglæder nok til, du ikke glemmer din tur i denne livstid - og sandsynligvis, får lyst til at vende tilbage snart igen!


Norge er fyldt med et rigt historieliv og kulturelle artefakter, blandet ind mellem panoramaudsigter og idylliske naturoplevelser. Tag på vandreture, og sejl rundt i fjordene - der er meget, at gå glip af! Besøg Norges store skove og oplev de fantastiske bjerge, de traditionelle træhuse, storslåede vandfald, fjelde og dale samt det rige dyreliv.