Del

SÄLEN AKTIV CYKELFERIE

Sälen byder på et stort udvalg af familiecykling. Ud over downhill- og trailcykling er der flere pumptracks og skills-områder hvor der er mulighed for at øve tricks. I Sälen-området er der også fantastiske muligheder for cross country-cykling, både på fjeldet og i den lille fjeldby Rörbäcksnäs, midt mellem Sälen og Trysil.  

Sälen Bike Park Downhill – her er flere forskellige downhill-stier med varierende sværhedsgrad, hvor der forekommer forsjkellige hop, drops og nemme sving. Du skal have et BikePass for at køre downhill. Cyklen kan du nemt tage med dig op i en af stoleliftene. BikePass er inkluderet i dit ophold når du bestiller gennem Norsk Rejsebureau.

Sälen Bike Park Trail - her finder du brede og flade maskingravede stier, som passer til alle som gerne vil prøve trailcykling. Her kræves der også et TrailPass for at cykle på Bike Park Trail. 

BO PÅ LODGE

SkiStar Lodge Lindvallen i Sälen. Her bor man i lækre lejligheder med fuldt udstyret køkken. Alt ligger i kort afstand til lifte, restauranter, butikker og sommerens mange aktiviteter.

SÄLEN KLATREPARK

Klatrepark ved Svansjön i Lindvallen.

Klatreparken består af ni forskellige baner med varierende sværhedsgrad, så hele familien kan være med på eventyr. Der er i alt 79 forhindringer på banerne, som er placeret både i trætoppene og på jorden.
I klatreparken findes der også 11 ziplines, hvoraf 3 af dem tager dig med på hæsblæsende tur over Svanesøen.

Børnene kan starte med den orange bane, som er den nemmeste, derefter kommer grøn, blå og til sidst rød - som kræve at man er øvet og har styrke i armene. Aldersgrænse er 3 år, og deltagerne skal være mindst 80 cm høje -  børn skal altid være ledsaget af en voksen for at klatre på de orange baner, 110 cm for de grønne baner, 140 cm for vores blå baner og mindst 150 cm for de røde bane. I klatreparken findes to orange, fire grønne, to blå og en rød bane.

Ved hård vind og torden kan det være nødvendigt at lukke klatreparken.

Kontakt Norsk Rejsebureau på tlf. 33 12 45 65 eller på mail norsk@norskrejsebureau.dk