Del

Tilmeld dig vores rejseforedrag

Tilmeld dig et af vores rejseforedrag i landet, hvor vi kommer ud og fortæller omkring vores rejser/oplevelser til forskellige spændende destinationer. 

Gratis rejseforedrag

Vores rejseforedrag er gratis og ved deltagelse får alle vores deltagere en voucher på 500 kr., som kan bruges til at købe Rejser med Hurtigruten (Regler og vilkår vil fremgå på voucheren).

Kom og få en unik oplevelse og viden omkring Hurtigruten, Svalbard, Antarktis og meget mere.

Hos Norsk Rejsebureau går vi meget op i at tilbyde en værdi og inspirere vores kunder via vores rejsekonsulenter og eksperter, som har den fornødne viden til at fortælle omkring rejserne og andre gode råd til ekspeditionerne.

 

 • Rejseforedrag København 1. oktober 2019 - Afholdt

  Gratis rejseforedrag i København. Tilmeld dig vores spændende rejseforedrag om Hurtigrutens rejser langs den norske vestkyst. Vi tager dig med på en rejse sammen med Hurtigruten til nogle af de mest spektakulære fjorde og fjelde i Norge. En spændende aften hvor du kan få en masse inspiration og stille spørgsmål bagefter.

  Begrænset antal pladser!

  Læs mere
 • Rejseforedrag København 21. maj 2019 - Afholdt

  Gratis rejseforedrag i København. Tilmeld dig vores spændende rejseforedrag om Hurtigrutens ekspeditionsrejser til Antarktis. Robin tager os på en rejse med Hurtigruten til nogle af de mest spektakulære destinationer syd for Ækvator. En spændende aften hvor du kan få en masse inspiration og stille spørgsmål bagefter.

  Læs mere
 • Rejseforedrag København 30. jan. 2019 - Afholdt

  Gratis rejseforedrag i København. Tilmeld dig vores spændende rejseforedrag om Hurtigrutens ekspeditionsrejser til Svalbard og Antarktis. Robin og Ida  tager os på en rejse med Hurtigruten til nogle af de mest spektakulære destinationer fra syd til nord. En spændende aften hvor du få en masse inspiration og kan stille spørgsmål bagefter.

  Læs mere
 • Webinar om Svalbard 24. okt. 2018 - Afholdt

  Norsk Rejsebureau sætter fokus på det spændende ø-rige Svalbard hvor antallet af Isbjørne overgår antal af beboere. Svalbard ligger godt 1.200 km. fra Nordpolen og er et yndet sted at besøge året rundt.
  Hør det spændende Webinar fra sofaen i dit eget hjem.

  Læs mere
 • Rejseforedrag Aalborg 3. sep. 2018 - Afholdt

  Gratis rejseforedrag i Aalborg. Tilmeld dig vores spændende rejseforedrag om Hurtigrutens ekspeditionsrejser til Antarktis og de andre Arktiske egne som fx Grønland, Svalbard og Island. En spændende aften hvor du kan få en masse inspiration og stille spørgsmål bagefter. 

  Læs mere