HVER ÅRSTID BYDER PÅ SIN SÆRLIGE SMAGSOPLEVELSE
Maden på en ferie betyder rigtig meget for den samlede oplevelse. Havila Kystruten er gået det ekstra for at du kan få en kulinarisk oplevelse, alt i mens du nyder de storslående fjelde og dybe fjorde.
Smagen er Norge krydret med et internationalt twist er et tema som går igen til de fleste måltider - her vil være noget for en hver smag.
Lækre lokale norske råvarer sejles ellers lastes ombord næsten hver dag, og menuen skifter alt efter hvilken sæson og område du sejler i.
Der veksles mellem 4 forskellige maduniverser som afspejler det område der sejles i - Smagen af fjorde, smagen af Polarlandet, smagen af Arktis og smagen af Ø-riget.
BUFFET ELLER A LA CARTE?
Ombord på Havila Kystruten finder du ikke en buffet med masser af mennesker som står i kø. I stedet er der personlig service og servering til hvert måltid. I Havrand restaurant sammensætter du selv dit måltid ud fra dagens menukort, og kan altid bestille mere løbende. På den måde undgås der madspild og du får netop det du kan spise. Til frokost anbefales 2-3 småretter og til middag vælger du om vil have 1, -2, eller 3-retters middag, ønsker du 4 retter er der tillæg. På menuen vil der være et stort udvalg af varme og kolde retter samt friske grøntsager.
.FASTE MÅLTIDER
I de fleste perioder er der 2 spisetider til middag. Tidspunkterne bliver oplyst om bord. For gæster der har bestilt helpension, er første måltid før afrejse fra Bergen, mens sidste måltid er brunch på ankomstdagen i Bergen. Vi gør opmærksom på at tidspunktet for måltiderne kan variere.
Menuen som serveres er norsk.
Vandet fra hanen kan sagtens drikkes. I restauranten kan købes vand, mineralvand, vin eller øl. Ved køb af vinpakke, vil du få 1 flaske vin til middagen hver dag. Vand fra hanen er tilgængelig i cafeteriet og i barområdet.
Skulle du gå hen og blive sulten uden for de faste spisetider, så er der altid mulighed for at få stillet den lille sult. I caféen Havly, som er åben 08-00-22.00, kan du få serveret lette anretninger, bagværk og smørrebrød. Det er også mulighed for at købe kaffe/te og kolde drikkevare
A LA CARTE - FORKÆL DIG SELV
På hele- og halve rundrejser er maden inkluderet. Vil du forkæle dig selv ekstra, har du mulighed for fine-dining restauranten Hildring. Her kan man tilkøbe fem retters signaturmenu med det allerbedste som Norge har at byde på.
Tillæg for opgradering
Pris pr. person pr. middag
5 retter a la carte pr. pers. Fra DKK 225
OBS! A la carte kan forudbestilles eller i NOK om bord.