Del
 • Jugendstil vandretur - Ålesund

  Hyggelig og oplysende vandretur rundt i Ålesund by der bl.a. er kendt for sine mange spir, tårne og meget detaljerede udsmykning. Ålesund er kendt i hele verden for sin smukke art nouveau-arkitektur

  Bergen - Kirkenes

 • En smag af Norge

  Oplev måske Norges smukkeste fjord Hjørundfjorden!
  Med båd sejler vi til bunden af ​​fjorden og den lille landsby Urke. Herfra fortsætter vi med bus og kører gennem Norangsdalen. Vi holder flere stop bl.a. ved det historiske Hotel Union Øye, hvor vi smager lokale specialiteter.

  Bergen - Kirkenes

 • Fjeldvandring ved Hjørundfjorden

  Panorama udsigter, frisk luft, og en larmende stilhed. En skøn og lidt udfordrende fjeldvandring ved den uberørte og storslåede Hjørundfjord. Nyd en tur gennem det storslåede landskab med fantastisk udsigt over fjorden.

  Bergen - Kirkenes

 • Vandretur med besøg i sæterhytte

  Tag med på en behagelig vandretur og kom tilbage i tiden når vi besøger en gammel sæter. På vej til sæteren mødes man af en storslået natur og udsigter og hvor efterårsfarverne på fjeldet dominerer. De gæstfrie værter fortæller om livet der engang var på gården.

  Bergen - Kirkenes

 • Trondheim med Nidarosdomkirken

  Trondheim er en stor by efter norske standarder, men den har alligevel formået at bevare meget af den lille bys charme og intimitet. Trondheim er en kontrastfyldt by. Oplev den imponerende Nidaros domkirke, der er bygget i gotisk stil. 

  Bergen - Kirkenes

 • Byrundtur i Tondheim

  En gåtur gennem Trondheim er en rejse gennem byens 1000-årige historie. Vi besøger Nidaros Domkirken, opleve den charmerende arkitektur de små butikker og restauranter og besøger markedstorvet.

  Kirkenes - Bergen

 • I Kajak på Nidelven

  Oplev Trondheim fra en helt anden side! Vi padler langs Nidelven der strækker sig 30 km. Vi padler ikke alle 30 km, men tager afstikker ind i byens kanaler. Friskluft, naturoplevelse, og smukke udsigter undervejs.

  Bergen - Kirkenes

 • Vandretur ved Bodø

  Den arktiske kyst ved Bodø er rammen for denne guidet vandretur. Naturen er integreret i den norske kultur, "Friluftsliv" - et norsk udtryk, der betyder udendørsliv, og dette får vi forståelse af på turen. Kyndige guider leder os igennem kystkulturen, historien og geologi i området. 

  Kirkenes - Bergen/Bergen - Kirkenes

 • Oplev Bodø og Saltstraumen

  Turen starter med en kort bus sightseeingtur gennem Bodø, Nordnorges næststørste by, beliggende lige nord for Polarcirklen. Vi fortsætter ti kilometer gennem et fantastisk kystlandskab det legendariske Saltstraumen - verdens kraftigste tidevandsstrøm med vandhastigheder op til 22 knob (40 km/t). Saltstraumen har fascineret mennesker i generationer.

  Bergen - Kirkenes

 • RIB-safari til Salstraumen

  Spændende tur til Saltstraumen, hvor du vil kunne opleve verdens kraftigste tidevandsstrøm. Der sejles i hårdføre gummibåde – der styres af meget erfarne og kyndige skippere. Gode chancer for at se ørne, nyde det formidable landskab og se dele af den kaledonske foldebjergkæde.

  Bergen - Kirkenes

 • Mød vikingerne i Stamsund

  På Lofotr Vikingemuseum har man rekonstrueret den største vikingebygning, der nogensinde er fundet. Høvdingen og husets frue inviterer til vikingefest og et dejligt festmåltid og hjemmelavet mjød i gildesalen. Oplev magien og spændingen, når de ofrer til Guderne. 

  Bergen - Kirkenes

 • Den arktiske hovedstad Tromsø

  Tromsø er den største by omkring polarcirklen. På denne udflugt besøger du Polaria, som er et center med et museum, akvarium og meget mere.

  Bergen - Kirkenes

 • Hjørundfjord, Geiranger og Ålesund

  En hel dag med fjordene og landskabernes betagende skønhed. Fra Hjørundfjorden, ved landsbyen Urke, går tuen med bus gennem den smalle Norangsdalen. Herfra oplever vi Geirangerfjordens dramatiske og facinerende natur. Busturen fortsætter op ad Ørneveien, den stejleste vejstrækning op ad fjeldsiden fra Geiranger. På toppen kan Geiranger beundres og fotograferes fra oven. Efter en sejltur fra Eidsdal til Linge og fortsætter til landsbyen Stordal. Dagen slutter i Ålesund, som er mest kendt for sin smukke jugendstilarkitektur. Fra byens fjeld, Aksla, nyder vi den betagende udsigt, inden vi går om bord på skibet.

   

 • Landskaber og huskier

  250 slædehunde og hvalpe er klar til at charmere dig i Tromsø Villmarkssenter på Kvaløya (Hvaløen), der ligger i et smukt naturområde med udsigt over havet og fjeldene. Du bliver introduceret til hundeslædekørsel og præsenteres for verdens længste hundeslæderace, Iditarod, gennem billeder og film.

  Bergen - Kirkenes

 • kajaktur i Tromsø

  Hav det sjovt samtidig mens du nyder den smukke arktiske natur omkring Tromsø. Fjeldene er en fantastisk kulisse medens vi bevæger os lydløst gennem de næsten uberørte farvande for at komme tæt på det marine dyreliv. Muligheden er der for at se vilde dyr som fugle, fisk og sæler på tæt hold.

  Bergen - Kirkenes

 • Nordkap

  Under rejsen med Hurtigruten krydser vi 71. breddegrad på vej mod Nordkap, der er kontinentets nordligste punkt. Husk fotografiapparat, du får spektakulær udsigt og du kommer måske aldrig længere mod nord!

  Bergen - Kirkenes

 • Besøg i fiskerbyer

  På denne udflugt opleves de 2 autentiske fiskerbyer Kamøyvær og Skarsvåg. Undervejs hører vi om naturen, lokal kultur og ikke mindst historien fra regionen.

  Kirkenes - Bergen

 • Samisk Efterår

  Få indblik i samisk kulinariske traditioner og lægeurter, som findes i den arktiske natur. Mærk tilstedeværelsen af Noaidi, den samiske shaman. Vi smager på lækkert, tørret rensdyrkød, multebær, nælde-te og hører gamle samiske joik-sange. 

  Bergen - Kirkenes

 • Den russiske grænse

  I Kirkenes mødes øst og vest. Byen er vendepunktet for din rejse med Hurtigruten. Turen starter med en kort tur rundt i byen, inden vi forsætter med at kører dybt ind i det overraskende frugtbare landskab.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

 • Med båd til den russiske grænse

  Elv-båden ligger klar i Kirkenes for at sejle os op ad Pasvikelven, en elv med en kulturel historie, der går tusinder af år tilbage. Mens vi sejler fortæller guiden om samernes historie, helgenprinserne Boris og Gleb, munken Sankt Trifon fra Pechengaklosteret. Ved grænsen går vi i land og hører lidt mere om Norges forhold til sin nabo mod øst, Rusland. 

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

 • ATV/Quad-safari til den russiskegrænse

  For dem der elsker action og spænding! Vi starter med en testkørsel i et mindre trafikeret område, inden turen går op til udsigtspunktet ”Kjerringstupet” tæt på Kirkenes. Så går turen gennem byens centrum med et stop undervejs før vi når grænsen mellem Norge og Rusland.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

   

 • Kongekrabbe-ekspedition

  Fang kongekrabber, og nyd et overdådigt måltid, hvor du kan spise lige så mange du vil!! Tag med på en fantastisk tur med RIB-både ud på havet, hvor du vil se hvordan man fanger og tilbereder kongekrabber.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

   

 • Morgenmad på Nordkap

  Stå tidligt op, for at spise morgenmad ved ​​verdens ende er en oplevelse med en fantastisk udsigt. Nordkap-plateauet hæver sig 307 meter over det larmende Arktiske Ocean, du er kommet til "verdens ende"! På turen vil du se et malerisk sceneri med en klippekyst, der kaster sig lige ned i Ishavet, åbne sletter og hyggelige fiskerlandsbyer. 

  Kirkenes - Bergen

 • Verdens nordligste by

  Hammerfest der blev grundlagt i 1789, er verdens nordligste by. Når vi ankommer Hammerfestl, kører bussen os til Meridianstøtten, der står på UNESCO’s verdensarvliste.

  Kirkenes - Bergen

 • Midnatskoncert i Ishavskatedralen

  Den smukkeste måde at opleve Ishavskatedralen i Tromsø, er at nyde lysinfaldet fra måneskæret igennem de udsøgte glasmosaikvinduer og den meget smukke koncert der spilles her ved midnat.

  Kirkenes - Bergen

   

 • Fjeldvandretur i Hammerfest

  Oplev en fjeldtur med panoramaudsigter og kulturelle indslag. Vi går gennem Hammerfests eneste skov, Jansvannskogen, og hele vejen op til fjeldtoppen. Stien er stejl og kræver god styrke og udholdenhed. På en klar dag kan man nyde den endeløse udsigt over Barentshavet og øerne Melkøya, Sørøya og Seiland.

  Kirkenes - Bergen

 • En smag af Vesterålen

  Fra Harstad til Sortland. Se verdens nordligste middelalderkirke, der er et af Norges vigtigste kulturminder. Hinnøya - Norges største ø - med udsigt over smukke fjorde. Gullesfjord krydses med færge og vi fortsætter derefter langs Sigerfjord til Sortland. Dette er en stor oplevelse på alle årstider!

  Kirkenes - Bergen

 • Havnørnesafari

  Lige nord for Trollfjorden sejler vi ud i et mindre fartøj for at se fuglenes konge havørnen med et vingefang på op til 2,7 meter helt tæt på. Fugle interesserede kan se frem til en stor mangfoldighed af arter i et varieret landskab. 

  Kirkenes - Bergen

 • Lofoten til hest

  Ridetur på  islandske heste gennem Lofotens storslåede natur. Turen er en stor naturoplevelse for både begyndere og erfarne ryttere. Vi hentes tidligt om aftenen på havnen i Svolvær og kører til  Hov Hestegård i Gimsøy.

  Kirkenes - Bergen

 • Oplev en fiskerby

  Tag med på en guidet ’Fiskeværsvandring’ på Svinøya i Svolvær og hør historierne, stil spørgsmål, lugt og smag på tørfisk, besøg maleren Gunnar Bergs galleri og oplev atmosfæren fra et levende fiskevær i byen Svolvær.

  Kirkenes - Bergen

 • UNESCO - Vegaøerne

  Mellem Sandnessjøen og Brønnøysund lige syd for Polarcirklen ligger øgruppen Vega, der består af snesevis af øer. Turen går via et utal af øer, holme og rev til den gamle fiskerihavn i Nes på Vega. Lær om øernes edderfugle-erhverv, herunder bygning af reder og små huse til fuglene, beskyttelse af rugende fugle og høst og rensning af de dyrebare dun.

  Kirkenes - Bergen

 • Besøg laksen

  Lær noget om fiskeopdræt og livet i havet i Norge der er et af verdens største eksportlande af fisk og skaldyr. Turen starter med bus fra Brønnøysund og byrundvisning, inden vi passerer sundet ad den fantastiske Brønnøusundbro og fortsætter til Toft og Norsk Havbrukssenter.

  Kirkenes - Bergen

 • Trondheim med Nidarosdomen

  Trondheim er en stor by efter norske standarder, men den har alligevel formået at bevare meget af den lille bys charme og intimitet. Trondheim er en kontrastfyldt by. Oplev den imponerende Nidaros domkirke, der er bygget i gotisk stil. 

  Kirkenes - Bergen

 • Atlanterhavsvejen

  Kør med ad en af verdens mest fantastiske veje der bugter sig 8,274 km gennem et natur overdådigt landskab og otte broer. På vejen besøger vi Kvernes Stavkirke, der ligger smukt på Averøy. På Bjartmars Favorittkro får vi serveret husets specialitet, klipfisk med frisk brød.

  Kirkenes - Bergen

 • Bergtatt mamormine

  Bergtatt, betyder simpelthen bjergtaget. -Og dette bliver man på denne uforglemmelige tur på en oplyst, krystalklar sø. Kildevand kan drikkes direkte fra klippevæggen og frokosten indtages i et stort fjeldrum oplyst af stearinlys. Marmor- og kalkstensminen er stadig i drift og vi får indsigt i minen og minedriften. 

  Kirkenes - Bergen