Del
 • MS Fram

  Svalbard, Antarktisk og Grønland. Skibet har den mest avancerede teknologi og er ekstremt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.
  Det er bygget i 2007 og kan have 318 passagerer ombord.

  Læs mere
 • MS Nordstjernen

  Svalbard. Skibet er opkaldt efter Nordstjernen, der blev brugt af søfarer over hele verden til at navigere efter. Det blev bygget i 1956 for at sejle langs Norges kyst, men blev gennemrenoveret i år 2000 for at kunne klare sig i de arktiske farvande. Nu er hun tilbage på Svalbard igen efter en renovering i 2013/2014.

  Læs mere
 • MS Midnatsol

  Antarktis, Sydamerika og Afrika. MS Midnatsol er Hurtigrutens største skib og en af de nyeste. To etagers panoramavinduer i salonen over boven. Skibet har en stærk miljøprofil og et moderne design i lyse farver. 

  Læs mere
 • MS Spitsbergen

  Island, Grønland og Canada. Skibet er moderne og miljøvenligt, og der vil blive foretaget yderligere forbedringer for at reducere emissioner og brændstofforbrug. MS Spitsbergen er udstyret og tilpasset til sejladser i polarfarvande.

  Læs mere
 • MS Roald Amundsen

  Ekspeditionskib. MS Roald Amundsen er det nyeste skib Hurtigrutens flåde. Gå ombord på næste generation af ekspeditionskibe, hvor den avanceret hybrid teknologi driver skibet næsten lydløst gennem den skrøbelige natur. Hun sejler i Antarktis, Falklandsøerne og i Chiles Fjorde. Skibet har den mest avancerede teknologi og er ekstremt velegnet til ekspeditionsrejser. Her findes 3 restauranter, interaktivt aktivitetscenter og udendørs pool-område. Fitness rum, sauna og jacuzzi. Alle kahytter er udvendig kahytter, de fleste med egen balkon.

  Læs mere
 • MS Fridtjof Nansen

  Ekspeditionskib. MS Fridtjof Nansen søsat i 2020. Gå ombord på næste generation af ekspeditionskibe. En avanceret hybrid teknologi driver skibet næsten lydløst gennem den skrøbelige natur. Hun sejler i Antarktis, Nordvestpassagen, Alaska og Canada. Skibet har den mest avancerede teknologi og er ekstremt velegnet til ekspeditionsrejser. Her findes 3 restauranter, interaktivt videnskabscenter og udendørs pool-område. Fitness rum, sauna og jacuzzi. Alle kahytter er udvendig kahytter, de fleste med egen balkon.

  Læs mere