Del
 • Vildmark, gletsjere og kultur

  MS - Roald Amundsen - Alaska, Canada 14 dage
  2022: Nordgående Afgange 20/5 + 13/6  (AMALA2111+12)
  2022: Sydgående Afgange 31/5 + 24/6
  (AMALA2213+14)
  Fra Vancouver (British Columbia, Canada) til Anchorage (Alaska, USA) eller omvendt. Fascinerende rundtur til den Indre Passage og den betagende smukke Alaskabugt. Vi lærer noget om Alaskas indfødte kultur, besøger historiske Sitka, betragter den betagende Hubbard-gletsjer og bliver fortryllet af Disenchantment Bay og Kodiak-halvøen.

  Læs mere
 • Vildmark, gletsjere og kultur

  MS - Roald Amundsen - USA, Canada 8 dage
  2021: 8 dage Afrejse 5/5  (AMNAM2109)
  Vi sejler nordpå langs Nordamerikas Stillehavskyst. Fra farverige San Diego og udforsker Californiens guldkyst og prisbelønnede vinregioner. Vi besøger de ikoniske seværdigheder i Los Angeles, den lille by Monterey med tur i den gamle bydel. Næste stop er den verdensberømte Golden Gate Bridge og San Francisco, hvor man kan udforske den elegante bys bakker og dale. Mod nord til stor skønhed to hele dage til søs. Ankomst til staten Washingtons kuperede kyst og dens bjerge. Vi lægger til i Seattel for at nyde dens mange attraktioner og udforske den nærliggende smukke natur. Vi slutter turen af i  British Columbia i Canada, en delstat med regnskove og fjordlignende kanaler. Rejsen slutter i kosmopolitiske Vancouver.

  Læs mere
 • Nordvestpassagen

  MS Fram - Newfoundland, Canada, Grønland (FRNWP2212)
  2022 - 20 DAGE Afgang 2/9 2022
  Bliv en af de få der oplever at komme igennem den legendariske Nordvestpassage. Vi rejser i kølvandet på de store opdagelsesrejsende. Dette er en rejse ud over det sædvanlige, en rejse for eventyrere, en rejse for livet. 

  Læs mere
 • Aleuterne, bjørne og Inside-passagen

  MS - Roald Amundsen - Alaska, Canada (AMALA22XX)
  2022: 18 DAGE - Afgang 07/07 + 08/08 2022
  Fra Nome (Alaska, USA) til Vancouver (British Columbia, Canada)
  Vi starter dette spædende eventyr ude i polarfarvande, hvor vi sejler tæt på gletsjere, vilde dyr og tundra mod hedere havne med imponerende kulturer. Denne epokegørende rejse mod eventyret tager jer mellem øer og fjorde, alt i mens I fra ekspeditionsskibets dæk søger efter hornede lundefugle, brune bjørne, hårdføre oprindelige kulturer, imponerende fossile skove og vulkaner. Explorer Katalog - Plant dit flag, udforsk!

  Læs mere