Del
 • Svalbard

  Seks unikke rejser. Mellem Norge og Nordpolen ligger øgruppen Svalbard. Et lille ø område der ligger længere mod nord end både Sibirien, Alaska og det meste af Grønland. Her bor der kun 2.500 mennesker men mere end 3.000 isbjørne!
  Explorer Katalog - Klar, Parat, udforsk

  Læs mere
 • Island

  Eventyrlige Island – kom med på vores oplevelsesrige ture til Island,- øen med det kontrastrige landskab hvor vandfald, vulkaner og gletsjere er side om side. Tag turen om Island,  eller kom med på en af kombinationturerne, hvor du også får besøgt Grønland, Svalbard, Jan Mayen, Shetlandsøerne eller Færøerne.

  Explorer Katalog - Klar, Parat, udforsk!

  Læs mere
 • Antarktis

  Antarktis - så anderledes end noget andet. En ekspeditionsrejse til Antarktis, hvor oplevelserne venter – bag hvert et isbjerg vi passerer, skjuler sig en ny seværdighed. Uendelige horisonter, isbjerge i alle farver og faconer, hvaler og ikke mindst mødet med tusindevis af pingvinger.

  Explorer Katalog - Klar, Parat, udforsk!

  Læs mere
 • Grønland

  5 rejser. Kontrasternes land og helt ekstraordinært. Uforglemmelige, spektakulære og imponerende Grønland, verdens største ø, hvor 81% af øen er dækket af is og befolkningen udgør ca. 57.000 indbyggere. Gå på opdagelse i Grønlands arktiske vildmark, bliv imponeret af de kolossale isbjerg.

  Explorer Katalog - Klar, Parat, udforsk!

  Læs mere
 • Rusland

  2 rejser. Vi besøger den russiske havnebyen Murmansk. Langt fra den moderne civilisation ligger Franz Josefs Land midt i Ishavet. Ø-gruppen har tiltrukket eventyrere i hundredvis af år - og nu får du chancen for at følge i Fridtjof Nansen og Hjalmar Johansens fodspor. Her er det muligt at iagttage isbjørnene i deres naturlige omgivelser, og opleve de arktiske vinde, der blæser mindre end tusind kilometer fra Nordpolen.
  Plant dit flag, udforsk!

  Læs mere
 • Alaska og Canada

  Alaska, Canada. Fra Nome (Alaska, USA) til Vancouver (British Columbia, Canada). Vi starter dette spædende eventyr ude i polarfarvande, hvor vi sejler tæt på gletsjere, vilde dyr og tundra mod hedere havne med imponerende kulturer. Denne epokegørende rejse mod eventyret tager jer mellem øer og fjorde, alt i mens I fra ekspeditionsskibets dæk søger efter hornede lundefugle, brune bjørne, hårdføre oprindelige kulturer, imponerende fossile skove og vulkaner. Explorer Katalog - Plant dit flag, udforsk!

  Læs mere
 • Europa

  Portugal, Spanien, Frankrig. På Vesteuropas kystlinje venter os en fascinerende ekspeditionsrejse gennem historie og kultur. Kom med og lad dig begejstre og overraskes af mangfoldigheden når du sejler langs det det europæiske kontinent. Der venter os en betagende natur, spændende havne samt et stort udvalg af kultur- og naturarv. Vi sejler fra Lissabon i Portugal og afslutter dag 14 i Hamburg, Tyskland. 

  Explorer Katalog - Plant dit flag, udforsk!

  Læs mere
 • Sydamerika

  Beskrivelse er på vej !

  Kontakt os for informationer, eller bestil det stor Explorer katalog.

  Explorer Katalog - Klar, Parat, udforsk!

  Læs mere