Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Noget ud over det sædvanlige


VÆLG MELLEM 2 REJSER i 2018

Unikke oplevelser, overdådig natur, fantastiske panorama udsigter, høje fjelde og dybe fjorde, ja vi kunne blive ved i det uendelige. Vores Eventyrrejser tager sit udgangspunkt i Bergen, hvor der lægges fra med Hurtigruten, der sejler op langs Norges unikke og helt igennem smukke vestkyst, op over Polarcirklen og helt op til grænsebyen Kirkenes, der ligger op mod Rusland. 
Velkommen om bord til en rejse for livet… på første parket! 

DU FÅR ALTID EN GOD PRIS

Eventyrrejserne er "færdigpakket" med fly,  transfer og bussightseeing i Bergen til en helt specielt pris!.
Norsk Rejsebureau har egen rejseleder med på hele rejsen fra Bergen.

Inkluderet i prisen

- Hel eller halvrundrejse med Hurtigruten, Bergen - Kirkenes - Bergen i valgt kahytskategori.
- Helpension om bord - morgenbuffet, frokostbuffet og 3 retters middag / aftenbuffet.
- Flyrejse med SAS fra København inkl. alle kendte skatter og afgifter (pr. 12/9-2017).
- Transfer fra Bergen lufthavn til Hurtigrutekajen t/r.
- Bussightseeing i Bergen
- Dansk rejseleder på alle rejser.

12 dage

På de helrundrejser på 12 dage fra Bergen til Kirkenes og retur igen til Bergen, lægger skibet til om natten i nogle af byerne på rejsen mod nord og om dagen mod syd.
Vi kalder rejserne EVENTYRREJSER, andet syntes vi ikke de kan hedde !

Hver årstid med sin helt egen charme !

Er du til den eksotiske vintertid, det spirende forår, det smukke efterår, eller den varme sommertid, så vil vi påstå, at uanset hvornår på året du vælger at sejle, er du sikret en fantastisk oplevelse. Hver årstid har sin helt egen charme..

Rejsen med de 3 årstider

16/5 - 27/5 2018. I maj vil du opleve hele 3 årstider på en og samme rejse! Her begynder alt at spire og pible frem, og der er stadigvæk sne på fjeldtoppen. Det er også på denne tid at du vil kunne opleve midnatsolen i nogle få dage helt oppe nord.

Rejsen fuld af kontraster

11/9 - 22/9 2018. kysten sprængfyldt af smukke brændte farver. Dette er rejsen med en farvepalet af farver som en hver maler ville misunde! Den lune efterårssol og den køligere vintersol oppe nord slås om magten. Efterårsblomsterne stikker deres hoveder op gennem den hvide sne der begynder at falde oppe nord. 

UDFLUGTER

Du kan gøre en spændende rejse endnu mere indholdsrig med nogle af de mange udflugter, som Hurtigruten arrangerer. Oplev f.eks. en af verdens smukkeste rejsedestinationer; En spændende RIB safari tur (stærke gummibåde) hvor du rigtig kommer i ét med naturen, elv-safari, fugleobservationssafari, polarhistorisk vandring , hundeslæde kørsel og meget, meget mere.