Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

 • 16/5 - 27/5. 12 dage. Bergen-Kirkenes-Bergen

  REJSEN MED DE 3 ÅRSTIDER. På de nordlige breddegrader har vinteren stadigvæk sit greb, men solen arbejder nu på højtryk for at varme islandskabet op og foråret er kommet i den sydlige del. Norge begynder nu at vise sig fra sin mest smukke og kontrastfyldte side. Den smukke midnatssol, er fremme nogle få dage.

  Læs mere
 • 8/7 - 19/7. 12 dage. Bergen-Kirkenes-Bergen

  REJSEN I SOLENS TEGN. Her vil du opleve den vidunderlige midnatssol nord fra Polarcirklen. Der er dagslys 24 timer i døgnet på næsten halvdelen af rejsen, og fjeldene vil ligge badet i det smukkeste, gyldne solskin om natten, så det er svært at forlade dette skue og gå i seng. Sommermånederne bugner af livskraft og flora og fauna er på sit højeste.

  Læs mere
 • 7/8 - 18/8. 12 dage. Bergen-Kirkenes-Bergen

  MIDSOMMER I AUGUST. Midnatsolen er der stadigvæk efter du har krydset polarcirklen. Kysten blomstre og det er lunt i vejret. Efter polarcirklen vil du kunne mærke at luften bliver mere klar og ren da efteråret banker på. Du vil stadigvæk kunne opholde dig på dækket det meste af rejsen.

  Læs mere
 • 6/9 - 17/9. 12 dage. Bergen-Kirkenes-Bergen

  REJSEN FULD AF KONTRASTER. Det er stadigvæk så lunt, at det er muligt at sidde på dækket og nyde solen, men du vil langsomt både se og mærke kysten skifter fra en årstid til den næste. Det arktiske vejr begynder at komme oppe nordpå. Naturens spisekammer er fuldt af delikatesser, det afspejles i menuen ombord.

  Læs mere
 • 20/12 - 26/12. 7 dage. Bergen - Kirkenes

  JAGTEN PÅ NORDLYSET. Juleferie ved Nordkap med juleknas, julehygge, lækker mad, hyggelig stemning, spændende aktiviteter og foredrag. Landskabet er dækket af en dyne af hvid sne, luften er frisk og ren. Byerne lyser op som perler på snor og i de nordlige egne vil du opleve et magisk arktisk lys. 

  Læs mere