Del

SNESCOOTERTUR GENNEM POLARNATTEN (MEHS1) - Mehamn-Kjøllefjord

 NIVEAU 3. Tag med ud på en uforglemmelig snescootertur gennem polarnatten. En arktisk oplevelse under flammende nordlys og mellem de to nordligste havne, fra Mehamn til Kjøllefjord. En tur på ca. 30 kilometer, hvor vi kører igennem dal og over de hvide vidder i let kuperet terræn. Scooteren giver hurtigt adgang til den mægtige vildmark mellem de to fiskebyer og er et vigtig transportmiddel for de lokale. Nattelyset fra nordlys, stjernerne og månen giver en troldsk stemning over det nøgne, golde vinterlandskab.
Undervejs er der flere ophold, hvor vi håber at det fantastisk arktiske lysfænomen Nordlyset vil vise sig på himlen, men der er selvfølgelig ingen garanti!.

Guiden møder os ved kajen og kører os til scootergaragen, hvor vi skifter tøj og får grundig køre- og sikkerhedstræning fra de erfarne instruktører. før vi kører ud i den ”hvide ørken”. Vi tager et lille stop undervejs for at få lidt varmt at drikke.  Scooterturen afsluttes oppe på toppen af fjeldet, hvor bussen henter os og kører os den sidste del af turen, som går ned af de stejle skrænter, ned til Kjøllefjord. Her skifter vi til eget tøj og går om bord på Havila igen.

Denne tur kræver almindelig godt helbred og et kørekort klasse B (skal være fyldt 18 år). Turen kan blive aflyst pga. vejrforhold.
Kører kl. 01.20-03.35 i perioden: 15.12 - 30.04. Varighed : 2 t 15 min.

Pris 2024: DKK 3.140