Del

EKSKLUSIV HUNDESLÆDEKØRSEL I TROMSØ (TOSN10) 


NIVEAU 2. Har du drømt om at lede og køre din egen hundeslæde? På denne udflugt har du muligheden!
Hundeslædekørsel i det naturskønne område ved porten til Lyngsalperne, et område omgivet at smukke gletsjere, fjeldtinder, hvor nogle fjelde tårner sig op i en højde af 1.400 meter og nedenfor den smukke 82 km lange Lyngenfjord på samme tid!
En arktisk vinterrejseoplevelse til lyden af ivrige hunde, udsigt til hav og fjeld - og stjernehimmelen over dig. Hvis du er heldig, ser du måske det magiske nordlys!

Turen starter med en bustur til vildmarkscenteret, hvor vi møder lejerens 300 huskyer. Her bliver du udstyret med varmt tøj og støvler og en orientering om, hvordan hundeslæden skal håndteres. Det er ikke så svært, da de 145 skønne, glade og bjæffende Alaskan Huskies er ivrige efter at løbe og følge holdet foran dem. Under turen vil du være kørende og en del af et hold sammen med dit hundespand. Din rejsepartner vil sidde på slæden, og du skifter plads halvvejs. Vores guider vil lede grupper på 3-4 gæstehold hver. Hvis du er enlig, kan du blive slået sammen med en anden enkelt person eller en af ​​vores guider.

De ivrige huskyer trækker os over det frosne landskab i ca. 45 minutter. Turen går gennem både skov og åbent terræn i det smukke Breivikeidet som byder på pragtfulde udsigt over havet, fjeldene og de åbne sletter. 

Efter et forrygende eventyr, afsluttes turen indenfor i varmen ved pejse. I lejeren fortælles mere om hundekørsel i vildmarken, om hunderacen og hvordan hundene trænes. Det er et arbejde som ofte strækker sig over flere år og som skaber båndet mellem hund og hundefører. Turen slutter med varme drikke og en smag af lokalt produceret mad og drikke.

Inkl. udlån af termodragt, vinterstøvler, strømper, handsker og hue. Klæd dig dog varmt på, gerne med uldent undertøj under. Du får serveret en varm drik (kakao/kaffe/te) og kiks, foruden en smag af lokalt produceret mad og drikke.

Kører kl. 14.30-18.00 i perioden: 01.12 -04.05 Varighed: 3, 30 t.

Pris 2024: DKK 2.820