Del

VANDRING VED EUROPAS BEDSTE STRANDE (SVJS8) - Svolvær-Stamsund

NIVEAU 2. Tag med på en vandretur med ikoniske udsigter. Kridhvidt sand, irgrønne marker og det turkisblå vand - alt under Lofotens vilde fjelde. På denne tur går vi op over et lavt fjeldpas mellem de to strande og nyder den betagende udsigt i alle retninger. 

Vi bliver hentet af bussen i Svolvær tidligt om aftenen og kører ud i det smukke landskab til nordsiden af Vestvågøy som gemmer på en af Lofotens mest populære strande Hauklandstranda. Hauklandstrana er kåret af Lonely Planet som Europas flottest strand og Uttakleiva, som mange mener er den mest romantiske strand i Norge, med sin kombination af fint sand og store sten.

Ved ankomst begiver vi os ud på vandreturen, som går på en gammel skovvej og gode grusstier, dog med nogle korte partier på vejen ned, som er lidt mere barske. Vi går over et lavt bjergpas mellem de to smukke strande, her møder vi ikoniske udsigter i alle retninger og masser af muligheder for at tage billeder af nogle af Norges mest fotograferede strande. Farverne er caribiske med kridhvidt sand og turkisblåt hav men badetemperaturen er præget af det arktiske hav som ligger lige rundt om hjørnet - måske du er en af de seje der tør begive sig ud i det klare vand
Efter vandreturen tager vi dig med til Stamsund, hvor Havila venter på dig.
Tag varmt tøj på, gode sko og noget at drikke med.

Kører kl. 18.40-22.20 i perioden: 01/05 - 31/08. Varighed: 3 t 50 min.

Pris 2024: DKK 975