Del

GEIRANGER OG TROLLSTIGEN (GEIN1) – Geiranger - Molde

NIVEAU 1. Denne udflugt går fra Geiranger med bus, gennem smukt natur og herefter "klatrer vi til fjelds" og til toppen af Trollstigen. Der bliver fotostop flere steder på forskellige udsigtspunkter og 2 fjorde krydses med færge.
Dagen starter med en køretur op ad den snirklede Ørneveien, til udkigspunktet med panoramaudsigt over Geirangerfjorden, de smukke vandfald "de syv søstre" og til den smukke sø Eikesdalsvatnet. Herefter kommer du ud på en hyggelig færgetur, kører gennem jordbærområdet ved Valldal, herefter gennem kløften Gudbrandsjuvet og med kurs mod de nøgne, vilde og høje alpine områder. Når vi er kommet i land igen, skal vi klatre til fjelds op til toppen af Trollstigen og de 11 hårnålesving - En fantastiks oplevelse!
På toppen står vi på udsigtsplatformen som svæver 200 meter over vejen, et sand mesterværk indenfor ingeniørkunst.
Trygt nede i dalen igen er der stop ved Trollvæggen, som kan tage pusten fra de fleste. I besøgscenteret ser vi dokumentarfilm og runder besøget af med kaffe, før turen går videre til Molde. Vi slutter af med middag i Molde, restauranten ligger lige på kajen, hvor møder Havilas skib igen.

Kører kl. 14.15-22.15 i perioden: 01.06.-31.08. Varighed: 8 timer.

Pris 2024: DKK 1.860