Del

BESØG HUSKIER I TROMSØS VILDMARK (TOSN4) - Tromsø

NIVEAU 1. 200 slædehunde og hvalpe er klar til at charmere dig i Tromsø Villmarkssenter på Kvaløya (Hvaløen). Vildmarkscentret ligger i  naturskønt område med udsigt over havet og fjeldene. Du bliver introduceret til hundeslædekørsel og præsenteres for verdens længste hundeslæderace, Iditarod, gennem billeder og film. I centret får du mulighed for at kæle med hundene, store som små. Vi møder grundlæggeren af vildmarkscentret, Tove Sørensen, som har mere end 30 års erfaring med hundeslædekørsel og har været pioner inden for hundeslædekørsel på konkurrenceniveau. Vi hører om samspillet mellem mennesker og de fascinerende stærke og smukke dyr, om opdræt af huskyer og hundeslædekørsel.

Vildmarkscentret ligger i et naturskønt område, og hvis du vil, kan du komme med på en kort tur for at udforske flora og fauna. Et stykke chokoladekage bagt på en familieopskrift og noget varmt at drikke servereres omkring åben ild i pejsen og er en perfekt afslutning på besøget.

Det er vigtigt at have godt fodtøj på, hvis du vil med vildmarkscenterets guide ud og kigge på plante- og dyrelivet omkring centeret.
Kører kl. 14.30-18.00 i perioden: 18.05 - 31.10. Varighed: 3 t 30 min.

Pris 2024: DKK 845