Del

VINTERCRUISE TIL VERDENSARVEN GEIRANGER (AESN6) – Ålesund

NIVEAU 1. En hel dag med Geirangerfjordens skønhed! Geirangerfjorden er dronningen af fjordene, både fredfuld, rå og vild. Her i vintermånederne ligger der en anden ro over landskabet. Luften er skarp, lyset klart og skyggerne dybere og uden de store folkemængder. Området er kåret af National Geographic som verdens mest uberørte rejsemål. 

I Ålesund er der en kort gåtur til Fjordranger, som er båden der danner base for de fleste af dagens oplevelser. På den 3 timers  lange sejlads til Geiranger, oplever du det skiftende landskab fra åben kystlandskab til trange og dramatiske fjorde. Du rejser gennem 3 fjorde og undervejs, vil lokal guide fortælle om naturkræfterne som har formet landskabet, om plante og dyrelivet og om mennesker, som har klamret sig fast på de smalle fjeldhylder. 
Fra Geiranger fortsætter turen med bus, gennem smukt natur og herefter "klatrer vi til fjelds" og kører til det kendte udkigspunkt Flydalsjuvet, hvor du kan sikre dig ikoniske billeder af Geirangerfjorden. Herefter fortsætter vi til ned til Norsk Fjordsenter, et informationscenter for verdensarv. Turen ned til fjorden og cruisebåden kan enten gøres med bus eller for dem der ønsker det via 327 trin ned langs elven. Turen slutter med 3 timers sejlads tilbage til Ålesund, hvor det betagende landskab endnu engang kan beundres og foreviges.
Udflugten inkluderer frokost med Wraps lavet med lokale råvarer - på vej til Geiranger. Kanelbolle på vejen tilbage. Varme drikke under hele bådturen. Husk varmt tøj og gode sko.

Kører kl. 09.45-20.00 i perioden: 01.11.-31.05. Varighed: 10,15 timer.

Pris 2024: DKK 1.785