Del

KIRKENES SNEHOTEL (KKNB3)

NIVEAU 2. Kirkenes Snehotel ligger i idylliske omgivelser tæt på Gabba Rensdyrpark. Her ser du is i alle afskygninger og alt i is fra vægge, stole, lysestager, udsmykningen - ja selv pejsen er lavet af is, det er jo et snehotel!!! Tag med på et eventyrligt besøg
Du bliver hentet ved kajen og kørt til snehotellet, hvor første møde er med polarlandets dyr. Her er masser af rener, som nogen kender som julemandens eventyrdyr, men som her i nord både er trækdyr og husdyr, som store vilde flokke som ses over endeløse hvide vidder og ikke mindst et dyr som er en vigtig del at samernes liv og kultur. 
Efter mødet med renerne går turen ind i isbaren til en kold velkomstdrik med juice. Herefter aflægges besøg hos huskierne, inden du går ind i snehotellet. Her serveres et let måltid mad, serveret på et bord af is, omkring dig skulpturer af is, vægge af is og sne, blomstervasen ligner krystal men er også af is. Det er en verden af is!

På tilbagevejen til skibet, hvis vejret tillader det, tager vi et lille stop på Prestfjellet med den fantastiske udsigt over Kirkenes.

Kører kl. 09.00-12.00  i perioden: hele året. Varighed: 3 t 

Pris 2024: DKK 885