Del

Padletur i glaskano, Urke, Hjørundfjorden (HJFN1)

NIVEAU 2. Denne tur bliver et helt specielt besøg på de gamle jordlodder. I 1908 brød et stenskred ned ad de stejle fjeldsider i Norangsdalen. Jordskredet spærrede for dalen og dæmmede floden op. Vandet oversvømmede en sæter, og nu kan man padle over denne sæter. Gennem kanoens glasbund ser vi murene fra sæterhusene, vejen, broen og den gamle port. Et populært sted for dykkere, og med en glaskano får du del i denne eftertragtet undervandsoplevelse.
Mens vi padler hen over det lave vand, tårner de høje bjerge sig over dig. Naturen her har tiltrukket besøgende fra Europa i over hundrede år. I begyndelsen af 1900-tallet var Norangsdalen og Hjørundfjorden legepladsen for adelsmænd, kongelige og eventyrere. Vejen forbi vandet med den oversvømmede sæter kaldes ofte "Dronningens rute", fordi hele syv europæiske dronninger har rejst på denne vej. De havde samme ønske som dig: At opleve den majestætiske natur.
Turen inkludere bus til og fra Havila Kystruten til vandet, stabile glaskanoer, sikkerhedsinstruktion og andet udstyr du har brug for. Der er inkluderet kaffe og svele (små pandekager.)

Kører kl. 12.30-15.00 i perioden: 01.09 - 31.10. Varighed: 2,5 t.

PRIS 2023: DKK 1.490