Del

På elcykel i Norangsdalen, Hjørundfjorden (HJFN2)

NIVEAU 2. Tag med på el-cykeltur på dronningeruten, ved Hjørundfjorden og Norangsdalen. Du cykler under majestætiske bjergtinder, gennem kongelige traditioner og brutale fortællinger om voldsomme naturkræfter. 24 kilometers cykling på asfalterede veje med god trækkraft fra batterierne i elcyklen.

Dronningeruten har fascineret Europas kongelige og adelige, eventyrere og berømtheder. Norangsdalen siges at have været besøgt af syv dronninger, og den smalle vej, der snor sig under de bratte fjelde, kaldes ofte for dronningens rute. Her cykler du på den let trafikerede landevej med god tid til at se på de smukke bjerge og spor af den mægtige naturs hærgen. Et sted kan man se de små sæterhuse, bygget væg i væg og næsten ned i jorden, for at modstå lavinerne i området. Andre steder kan du se resterne af en sæter, som nu er under vand, efter at et klippeskred brød ned ad bjergsiden i 1908 og lukkede dalen af ​​og opdæmmede floden. Om vinteren er vejen spærret på grund af sne og risiko for jordskred, men du cykler på et sikkert tidspunkt af året og får både set den storslåede natur, der har tiltrukket europæiske gæster i over hundrede år, og hvordan lokalbefolkningen tilpasser sig naturens voldsomme kræfter.


Turen inkludere start/slut i Urke, Hjørundfjorden To cykelsessioner på en god time. Cykler og hjelme i forskellige størrelser tilpasset cyklisten. Bær varmt og vindtæt tøj tilpasset vejrforholdene.. Der er inkluderet kaffe og svele (små pandekager.)

Kører kl. 12.30-15.30 i perioden: 01.09 - 31.10. Varighed: 3 t.

PRIS 2024: DKK 1.310